modechristo_13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 παιδια καλησπερα , πριν λιγο καιρο εκανα αλλαγη σκληρου δισκου στο λαπτοπ της υπογραφης αλλαζωντας τον 500αρη hdd με τον samsung evo!θα ηθελα να με συμβουλευσετε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις παρακατω:1) τον βαζω σε θηκη και τον κανω εξωτερικο? 2)καταργω το dvd και τον βαζω σε ενα caddy και εχω 2 σκληρους στο λαπτοπ?3)αγοραζω ενα docking station και τον βαζω εκει?η χρηση του δισκου θα ειναι καθαρα για μερικη αποθηκευση και για κατεβαστηρι (τορρεντ) οποτε θα ειναι μονιμα συνδεμενος...ελεγα για docking station καθως αργοτερα θα αγοραστει ενα τουλαχιστον 2tb , αλλα διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο οι δισκοι να ειναι μονιμα πανω στο docking station...και σκεφτομαι σε τι δισκο να προσανατολιστω αργοτερα με βαση την επιλογη που θα κανω τωρα με αυτον!!δλδ παιρνω ενα 2tb εσωτερικο η εναν 2tb ''ετοιμο'' εξωτερικο μελλοντικα?
modechristo_13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το 2ο χαλαρα, εφοσον δεν εχεις αναγκη το drive. caddy μονο απο e-bay για φτηνο ε?
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εγω προσωπικά δεν θα θυσίαζα το dvd drive γιατι δεν ξέρεις ποτε ποτε θα σου χρειαστεί , θα έλεγα να πάρεις μια θήκη να τον κανεις εξωτερικό και ετσι θα εχεις και μεγαλύτερη ευελιξία δηλαδη θα εχεις και εναν εξωτερικό δίσκο αν ποτε χρειαστείς 1
modechristo_13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 <p>Εγω προσωπικά δεν θα θυσίαζα το dvd drive γιατι δεν ξέρεις ποτε ποτε θα σου χρειαστεί , θα έλεγα να πάρεις μια θήκη να τον κανεις εξωτερικό και ετσι θα εχεις και μεγαλύτερη ευελιξία δηλαδη θα εχεις και εναν εξωτερικό δίσκο αν ποτε χρειαστείς</p> Μπορειτε να μου πρωτεινετε μια θηκη 2.5 ειτε με usb 3 ειτε με e-sata ειτε καλυτερα και με τα 2 μαζι??
stelrp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 USB 3.0 και είσαι οκ. Το esata θέλει επιπλέον τροφοδοσία.
silverado Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά Πολυ καλο ,μονο που το παιδι θελει για 2,5'' σκληρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα