Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παω κανω αναβαθμηση απο corei5 socket 1156 στα πιο καινουργια με sata3 ,m2 ,sata xpress αξιζει κατι τετοιο? Σαν 2ο η/υ εχω εναν phenom2 x6 1090t . Καποια προταση?

Δημοσ.

Θελω να παω κανω αναβαθμηση απο corei5 socket 1156 στα πιο καινουργια με sata3 ,m2 ,sata xpress αξιζει κατι τετοιο? Σαν 2ο η/υ εχω εναν phenom2 x6 1090t . Καποια προταση?

Εγώ σε βλέπω καλά με αυτά που έχεις.Τι χρήση κάνεις και τι οθόνες έχεις.

Δημοσ.

i5 750 και τον εχεις σε P55 μια χαρα γινεται oc και ο συγκεκριμένος τα εχει τα 4ghz για πλάκα με μια αεροψυκτρα,προς το παρόν καλα εισαι,εκτός και εάν σε εχει πιάσει το μικρόβιο της αναβάθμισης

edit: βλεπω τον εχεις 4,1

Δημοσ.

αν ο μονος λογος ειναι το sata 3 στην θεση σου θα περιμενα και λιγο ακομα μπορεις να βαλεις ssd και σε sata 2 mobo θα δεις αρκετα μεγαλη διαφορα

Δημοσ.

Εχω ηδη ssd 2x120 evo 840 raid0 αλλα θελω λιγο πιο γρηγορο ακομα συστημα οθωνη εχω μια 55αρα 3d samsung και 3d προβολεα Hd

αφου πλεον δεν σε καλυπτει για την χρηση που θες θα προτεινα να πας σε καινουργια cpu-mobo-ram-vga ,πχ h97-i5 4670-8gb ram και vga αναλογος αν παιζεις παιχνιδια η οχι , με λιγο παραπανω βεβαια πας σε ξεκλειδωτα parts

Δημοσ.

Όντος δεν βλεπω διαφορα μεγάλη σε θέματα sata2-sata3 με το pc  που έχω 2o amd phenom x6 1090t. Οπότε Βλέπω αν θα κάνω αναβάθμηση ακόμα. Ευχαριστώ πάντος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...