Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Λοιπον,προσφατα το λαπτοπ μου τα επαιξε κ δυσκολα φτιαχνει απ οτι καταλαβαινω! Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω με καποιο τροπο να παρω οτι αρχεια εχω μεσα στο σκληρο... ειναι εφικτο κατι τετοιο? Να σας πω επισης οτι το λαπτοπ δεν ανοιγει καν.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο μπορείς να τον αφαιρέσεις από το λάπτοπ και να τον συνδέσεις είτε σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή είτε με κάποια εξωτερική θήκη δίσκου με USB.

Ο δίσκος λογικά θα είναι Sata εκτός και αν είναι πολύ πολύ παλιός που και πάλι συνδέεται αλλά θα χρειαστείς κάποιον αντάπτορα.

Δημοσ.

Απλά ξεβειδωνεις από κάτω από το λάπτοπ τα καπάκια που έχουν βίδες που λογικά είναι δύο και στο ένα από τα δύο είναι ο σκληρός,τον παίρνεις και τον βάζεις σε έναν άλλον υπολογιστή για να δεις τα αρχεία σου,λογικά θα υπάρχουν πολλά βίντεο που θα δείχνουν πως να τον ξεβειδωνεις κλπ,βέβαια μπορεί να είναι χαλασμένος και ο σκληρός οπότε μην χερεσαι από τώρα,πιαστον προσεκτικά από το σιδερένιο κομμάτι.

Δημοσ.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο σκληρος δεν εχει προβλημα! Νικο το δευτερο τροπο που ειπες δεν το καταλαβα καλα! Επειδη δε νμζ να βρω αλλο pc στο οποιο κ να εχω την ανεση να αλλαξω σκληρους. Μου εξηγεις λιγο τι ακριβως να κανω με τη συνδεση με usb που λες? Καινουριος ειναι ο σκληρος,δυο χρονια το εχω το λαπτοπ

Δημοσ.

Μια θηκούλα να μπει μέσα ο δίσκος και να συνδεθεί με USB σε κάποιο PC εννοώ. Αυτό για παράδειγμα.

Βγάλε όμως πρώτα τον δίσκο να δουμε τι είναι (αν και κατα πάσα πιθανότητα θα είναι Sata οπότε κάνει αυτό που σου έδωσα)

Δημοσ.

Το λαπτοπ ειναι dell inspiron N5050! Αυριο θα το παρω απ το τεχνικο που το αφησα! Ψαχνωντας ομως λιγο στο ιντερνετ για το μοντελο ο δισκος ειναι SATA 2.5“ οποτε νομιζω κανει για τη θηκη

Δημοσ.

Στα λάπτοπ 2,5" είναι οι δίσκοι ούτως η άλλως. (το μέγεθος τους) Και ναι Sata θα είναι οπότε κάνει. (η σύνδεση Sata είναι ίδια και στους 3,5" και στους 2,5" και γενικώς παντού) Τώρα δε ξέρω αν θες θηκούλα USB 3.0 για πιο καλές ταχύτητες αλλά δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από κατι τέτοιο για να ξέρω αν όντως αξίζει ή δε παίζει ρόλο ανάλογα με τον δίσκο που έχεις βάλει μέσα.

Απλά κάποιοι παλαιότεροι δίσκοι που ήταν IDE, στους μικρούς 2,5αριδες είχαν λίγο διαφοροποιημένο βύσμα από ότι οι 3,5" των desktop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...