MaxPayne Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 μετα απο ενα ρεσταρτ που εκανα δεν δουλευουν ουτε τα κλικς ουτε το touch..αν συνδεσω ποντικι ολα οκ αλλα δεν μπορω να ειμαι συνεχια στο γραφειο..βοηθεια καποιος, τι να φταιει λετε?το λαπτοπ ειναι ενα toshiba satelite c660d-13q
Aris05 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πατα το κουμπί που είναι από πάνω από το ποντίκι και από κάτω από το πληκτρολογιο εάν έχει πουενεργοποιεί το touchpad
Jason 93 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 μπορει να ειναι θεμα του driver η να εχει αποσυνδεθει η καλωδιοταινια συνδεσης με την μητρικη. Δοκιμασε αν στο κανει και σε linux με ενα live cd Πατα το κουμπί που είναι από πάνω από το ποντίκι και από κάτω από το πληκτρολογιο εάν έχει πουενεργοποιεί το touchpad Σωστα. Υπαρχουν κουμπια η συνδιασμοι κουμπιων αναλλογα με το μοντελο που απενεργοποιουν το touchpad
Aris05 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το λέω γιατί έχω και εγώ ένα satellite που έχει κουμπί για το ποντίκι
MaxPayne Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ειχε λοκαρει , το ξεκλειδωσα με το fn + f9..δεν το κλειδωσα εγω ομω anyway ολα οκ τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα