Προς το περιεχόμενο

Waterfox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι κανενας που να χρησημποιει waterfox; Εγω τον χρησημοποιω χρονια και ημουν πολυ ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα του αλλα τωρα μου φενετε οτι απο τις τελεφταιες εκδοσεις καπως χαλασε..Εγω προσοπικα ημουν ευχαριστημενος με την εκδοση 18.0.1 και θελω να ξαναγυρισω σε αυτην.. Μπορειτε να μου πειτε πως θα ξαναεγκαταστησω παλαιοτερη εκδοση χωρις απεγκατασταση για να μην χασω σελιδοδικτες και κωδικους? Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

Κατέβασε από δω το Mozbackup και προσπάθησε να το κάνεις από αυτό το προγραμματάκι, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω να γίνετε γιατί ο Waterfox είναι αντιγραφή του Firefox. απλά άμα δεν στον βγάλει τον Waterfox  για να τον επιλέξεις απλά πάτα Portable Applications.

VUUjymr.png

Δημοσ.

Δεν εχει ο συγκεκριμενος browser εισαγωγη σελιδοδεικτων? 

δεν ξερω ρε φιλε εψαξα στις ρυθμισεις και δεν βρηκα τπτ

Κατέβασε από δω το Mozbackup και προσπάθησε να το κάνεις από αυτό το προγραμματάκι, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω να γίνετε γιατί ο Waterfox είναι αντιγραφή του Firefox. απλά άμα δεν στον βγάλει τον Waterfox  για να τον επιλέξεις απλά πάτα Portable Applications.

VUUjymr.png

ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω

Δημοσ.

το έκανες τελικά?

ναι φιλε το εκανα και τωρα εχω κανονικα την εκδοση 18.0.1 αλλα δεν χρειαστηκε το mozbackup γιατι κατα την ωρα της απεγκαταστασης με ρωτησε αν θελω να κρατησω τα προσωπικα μου δεδομενα (bookmarks, saved passwords, cookies, etc) και επελεξα να τα απθηκευσει και ετσι μολις εκγατεστησα τον 18.0.1 μου εμφανηστηκαν ολα κανινικα και παλι ευχαριστω φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...