Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σε λίγες μέρες μετακομίζω βόρεια Αττική και πρέπει να κοιτάξω το θέμα του κλιματιστικού. 

Ο προηγούμενος στο διαμέρισμα δεν είχε κλιματιστικό για 2 χρόνια που έμενε εκεί και μου είπε πως μάλλον δεν θα το χρειαστώ. Η πολυκατοικία από μια ματιά που έριξα από έξω δεν φαίνεται να έχει κλιματιστικά σε κανένα διαμέρισμα.

Παρόλα αυτά σκέφτομαι την λύση του φορητού κλιματιστικού ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ στις περιπτώσεις καύσωνα και να το μεταφέρω από το καθιστικό στο δωμάτιο. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Συν και πλην των φορητών; Φυσικά δεν περιμένω και δεν είναι ανάγκη να παγώνει όλο το δωμάτιο, τουλάχιστον να το έχω 2-3 μέτρα μακριά στον καναπέ και να με δροσίζει, επίσης να μην κάνει υπερβολικό θόρυβο ώστε να μπορώ να κοιμηθώ. 

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει κάποιον που να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από φορητό κλιματιστικό, ίσως να δεις και για κλασσικό.

Δημοσ.

Πηρα εγω. Κάνει θόρυβο αλλα όχι κάτι ανυπόφορο, απο ψύξη τα παει μια χαρα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρεπει να βγάζεις έξω κάπως μια σωλήνα που βγάζει καυτό αέρα, εγω αφήνω λίγο ανοιχτή τη μπαλκονοπορτα κ ανανεώνεται και ο αέρας μέσα.

220€ 12000 btu leroy Merlin ενεργειακή κλάση a+

Δημοσ.

κανει αρκετο θορυβο που ενοχλει.δλδ δεν μπορεις να κοιμηθεις με τον θορυβο αυτο.αλλα ενα δωμα 3χ4 θα στο δροσισει ανετα.η εξοδος της σουληνας θερμου αερα,ειναι θεμα.η καλυτερη λυση ειναι ανοιγμα τρυπας στον τοιχο,ακριβως στο υψος της εξαγωγης απο το μηχανημα,και βγαλσιμο της σουληνας κατευθειαν εξω.σε καθε αλλη περιπτωση, το class a++ στην οικονομια,γινεται χαλαρα d- και η αναγκη για 12αρι να πηγαινει στο 24αρι

φορητο,δεν σημαινει οτι το κανεις βολτες απο δωμα σε δωμα,αλλα απο σπιτι σε σπιτι,οπου και το εγκαθιστας σωστα και το αφηνεις εκει....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν από ότι είδα φορητά κλιματιστικά χωρίς σωλήνα για το νέρο. Λένε συγκεκριμένα στις λεπτομέρειες πως έχουν Αυτόματη εξάτμιση συμπυκνωμάτων στη λειτουργία ψύξης.   Για το νερό που βγαίνει από το σωληνάκι δεν μιλάνε ή κάνω λάθος; Παράδειγμα: 

http://www.alphaclimagr.gr/p.Argo-Snappy-by-Inventor-10-000btu-psyxi-thermansi-Forito-Klimatistiko-afygrantiras-6-ATOKES-DOSEIS.987889.html?analytics_session=1b1f89b5-04bd-4805-90fd-f6c281e1cc5d

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν από ότι είδα φορητά κλιματιστικά χωρίς σωλήνα για το νέρο. Λένε συγκεκριμένα στις λεπτομέρειες πως έχουν Αυτόματη εξάτμιση συμπυκνωμάτων στη λειτουργία ψύξης.   Για το νερό που βγαίνει από το σωληνάκι δεν μιλάνε ή κάνω λάθος; Παράδειγμα: 

http://www.alphaclimagr.gr/p.Argo-Snappy-by-Inventor-10-000btu-psyxi-thermansi-Forito-Klimatistiko-afygrantiras-6-ATOKES-DOSEIS.987889.html?analytics_session=1b1f89b5-04bd-4805-90fd-f6c281e1cc5d

ναι... εμενα θελει αδειασμα μια φορα το μήνα και πάλι δε βγάζει ουτε μισο λίτρο... τα εξατμίζει/συμπυκνώνει κάπως αλλα δεν εχω ασχοληθεί περαιτέρω...

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα 

Με ενδιαφερει και μενα η αγορα φορητου κλιματιστικου . 

εχετε καποια  εμειρια  απο καποιο μοντελο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...