Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !! Εχω μια ερώτιση. Έχω ενα στικάκι Turbo-X το οποιο του εκανα φορματ. και οταν πηγα να τον κάνω διαμορφοση δισκου μου γράφει οτι "Η διαμορφοση δισκου δεν γινετε απο τα windows. και αυτο το γράφει σε ολους τους υολογιστες που δοκιμασα. καμια ιδεα γιατι ???

Δημοσ.

Σου λέει οτι και καλά είναι προστατευμένο; Αν ναι, και έχεις εγγύηση, πίσω για αλλαγή, αν δεν έχεις κλάφτο. Δοκίμασε για φορματ απο linux αν έχεις διαθέσιμη καμια διανομή

Δημοσ.

Σου λέει οτι και καλά είναι προστατευμένο; Αν ναι, και έχεις εγγύηση, πίσω για αλλαγή, αν δεν έχεις κλάφτο. Δοκίμασε για φορματ απο linux αν έχεις διαθέσιμη καμια διανομή

εχω 3 υπολογιστες. αυτος που γράφω τωρα είναι linux. Kali Linux. και δεν τα εχω δουλεψει καθολου τα linux. θα μπορουσες να με βοηθισεις αν ξερεις να το κάνω ??? Ευχαριστω πολυ !!!

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδιά αν και συνήθως σε τετοιες περιπτώσεις που δεν μπορείς να γράψεις και να σβήσεις τιποτα συνήθως εχει χαλάσει το usb stick

Δημοσ.

καλημέρα !!! Ευχαριστώ παιδιά. Δυστηχώς δεν λειτούργισε αλλα ευχαριστώ πολύ που ασχολειθήκατε με το ποστ μου. μια ερώτιση όμως... όλο αυτό έγινε επιδή έκανα φορμάτ. γιατί να χαλάσει δεν καταλαβένω...... 

Δημοσ.

Μπορεί απλα να έτυχε δεν εχει σημασία που έκανες format , αμα ψάξει λιγο και εδώ στο forum θα δεις που λένε για usb stick που ξαφνικά δεν γράφουν και εχουν προστάσία οποτε πανε για αλλαγή

Δημοσ.

Μπορεί απλα να έτυχε δεν εχει σημασία που έκανες format , αμα ψάξει λιγο και εδώ στο forum θα δεις που λένε για usb stick που ξαφνικά δεν γράφουν και εχουν προστάσία οποτε πανε για αλλαγή

Αρα ειναι συχνό φαινόμενο δλδ.... μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ όλους ! Αν θέλεις μπορείς να το κλείσεις το θέμα SPANK. :)

Δημοσ.

Καμία σχέση εγω πρώτη φορά διαβάζω για turbo x usb stick με τετοιο πρόβλημα , αυτα που ανέφερα παραπάνω ειναι ολα για επώνημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...