Bill-T Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπερίζω την παρέα του Insomnia μιας και είμαι νέο μέλος και είναι το πρώτο μου topic παρόλα αυτά χρόνια παρακολουθώ topics μέσα στο συγκεκριμένο forum τέλος πάντων ας μπούμε στο κυρίως θέμα.Έχω στην κατοχή μου ένα Laptop HP Pavilion DV6000.Λοιπόν προσπαθώ να κάνω κανονική εκκίνηση των Windows σε κάποια φάση ενώ φορτώνει τα Winodws μου εμφανίζεται blue screen [stop: c000021a {Fatal System error} The initial Session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000001 0x00100a98).The system has been shut down. ] όταν ανοίγω το Laptop με F8 ενώ έχω μέσα το CD των windows και διαλέγω την επιλογή Last Known Good Configuration(Advanced) ξεκινάει και τρέχει το CD των windows 7 ώστε να τρέξω το "format" όταν φτάνω στο σημείο να διαλέξω τον σκληρό στον οποίο θα περάσω τα windows δεν υπάρχει τίποτα...Υ.Γ: Κάποιος γνωστός μου είπε ότι είναι πρόβλημα μητρικής κάρτας αλλά δεν νομίζω να μπορούσα να τα κάνω αυτά αν είχα σοβαρό πρόβλημα στην μητρική κάρτα.
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ισως το cd των windows που χρησιμοποιείς να μην έχει sata drivers και από ότι βλέπω με γοογλαρισμα μάλλον δε μπορείς να απενεργοποιήσεις κιόλας το AHCI mode στο συγκεκριμένο laptop μπας και το παρακάμψεις προσωρινά το πρόβημα! Το αντίγραφο των windows που έχεις είναι επίσημο ή ότι να 'ναι κατεβασμένο; Μου φαίνεται περίεργο που τα windows 7 δε βλέπουν τον δίσκο, σε ΧΡ ήταν κλασσικό φαινόμενο, αλλά στα 7 δε το έχω συναντήσει.
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Βασικά αυτο που ειπε ο φίλος δές στο bios αν ειναι σε ahci mode βάλε IDE , δοκίμασε επισης ενα repair με το cd των windows
Bill-T Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά φαίνεται πως έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος διότι δεν τον διαβάζει καν το λαπτοπ όχι μόνο ο όταν προσπαθώ να το κάνω format θα αλλάξω σήμερα η αύριο σκληρό δίσκο για να δω τα αποτελέσματα και θα σας ενημερώσω.. ευχαριστώ
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Και πήγα να πω να τσεκάρεις πρώτα στο bios αν φαίνεται, αλλά μου φάνηκε χαζό γιατί είπες ότι προσπαθούσαν να φορτώσουν τα windows, άρα λέω θα φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα