Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο δε πρεπει να ειναι ψηφιακο, δλδ μαλλον εμπεριεχει triack και οχι ελεγκτες-συγκριτες το οποιο και triack κανει και τη ζημια.

Δημοσ.

Φιλε δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να το ρωτησεις απο εκει που το πηρες. Αν εχει triack το πιθανοτερο ειναι να σου δημιουργει προβλημα παντως. Αυτος ο τετραγωνικος παλμος που ακουγεται δλδ οταν ειναι στη μεση το ντιμερ προερχεται απο αυτο.

Τα ψηφιακα εχουν ολοκληρωση και δουλευουν αλλιως, για αυτο και ειναι ακριβα.

Δημοσ.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι να το λύσω είχα βάλει λάμπα με πολύ λίγα βάττετσι ώστε με τέρμα ανοιχτό διακόπτη να έχω χαμηλό φωτισμό,

μπορείς να δωκιμάσεις και αυτο αν θές λάμπες οσο λιγότερα βάττ θές θα φωτίζουν λιγότερο και με κανονικό διακόπτη ον οφ απλά δέν θα μπορείς να το ρυθμίσεις ξέρω μαλακία αλλα εγώ ετσι το είχα για ένα μεγάλο διάστημα 

απλα εκει εχεις θεμα αν θες καλο φωτισμο.για αυτο χωρις dimmer μια καλη λυση αν γινεται ειναι να χωριστουν οι λαμπες ανα διακοπτη.

Θα ρωτησω τον ηλεκτρολογο γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα.

μπορεις να δεις αυτο που ειπαν αν στην μεση του dimmer ακους θορυβο οπως επισης και το καταστημα που το πηρες.αρκετα ακριβα αυτα που πηρες παντως.βεβαια μπορει τα ηλεκτρονικα να ειναι πιο ακριβα.για να λες οτι δεν σου εκαναν δουλεια μαλλον δεν ειναι αυτο που θες.

Δημοσ.

δεν τα αγορασα εγω,ο ηλεκτρολογος τα αγορασε.

πριν ειχα ον/οφφ διακοπτες και δεν ηξερα οτι θα εχω προβλημα με το ιντερνετ, αν το ηξερα νωριτερα θα του ελεγα να παρει ηλεκτρονικά.

Τωρα δεν ξερω αν τελικα βαλω ντιμερ, προς το παρον συνεχιζω με τα ον/οφφ.

Δημοσ.

και το πιο πιθανο ειναι οτι ουτε ο ηλεκτρολογος ηξερε οτι κανουν θεμα στο ιντερνετ οποτε θα καψει πολυ κοσμο ακομα:P

δες καταρχην ποσο κανουν.αν ειναι να σκασεις μια περιουσια ακομα και το βασικο να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις /πουλησεις καπου τα παλια ε ναι δεν λεει.

Δημοσ.

35 το κομματι τα πηρα αυτα.

Θα δουμε αν μπορει να τα επιστρεψει στο μαγαζι και να δωσω μια μικρη διαφορα να παρω ηλεκτρονικα.

Δημοσ.

35 το κομματι τα πηρα αυτα.

Θα δουμε αν μπορει να τα επιστρεψει στο μαγαζι και να δωσω μια μικρη διαφορα να παρω ηλεκτρονικα.

εννοουσα ποσο κανουν τα καινουρια τα ηλεκτρονικα οχι αυτα που εχεις.αν τωρα καταφερεις και τα αλλαξεις ναι τοτε θα σου ερθει φτηνοτερα γιατι να πουληθουν δεν θα ειναι ευκολο συν χασουρα χρηματων.αν παρεις ηλεκτρονικα πες μας αν επαιξαν ολα κανονικα.
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θα ξεθαψω το θέμα, καθως εχω παρόμοιο προβλημα. Η διαφορα μου είναι πως τις παρεμβολες μου τις προκαλεί λάμπα (led) που είναι με κανονικό διακόπτη και όχι dimer. Φταίει η λάμπα;

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορα που ανοίγει η συγκεκριμενη, λαμβάνω παρα πολλά ερρορς στη γραμμη μου και το ρούτερ συγχρονίζει πολυ πολυ χαμηλότερα.

Το κακο είναι πως δεν είναι δικια μου η λάμπα αλλά σε μαγαζί που είναι κάτω απο το σπίτι μου.. Τι μπορώ να πω στον άνθρωπο να αλλάξει ώστε να μην εχω ουτε Εγώ πρόβλημα, αλλά μην προκαλέσω και σε αυτόν στην δουλεια του

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 10/11/2017 at 3:29 PM, GeorgeHellas said:

Θα ξεθαψω το θέμα, καθως εχω παρόμοιο προβλημα. Η διαφορα μου είναι πως τις παρεμβολες μου τις προκαλεί λάμπα (led) που είναι με κανονικό διακόπτη και όχι dimer. Φταίει η λάμπα;

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορα που ανοίγει η συγκεκριμενη, λαμβάνω παρα πολλά ερρορς στη γραμμη μου και το ρούτερ συγχρονίζει πολυ πολυ χαμηλότερα.

Το κακο είναι πως δεν είναι δικια μου η λάμπα αλλά σε μαγαζί που είναι κάτω απο το σπίτι μου.. Τι μπορώ να πω στον άνθρωπο να αλλάξει ώστε να μην εχω ουτε Εγώ πρόβλημα, αλλά μην προκαλέσω και σε αυτόν στην δουλεια του

η μια λυση να του πεις το προβλημα και να δοκιμασετε να αλλαξετε λαμπα Led.εκτος αν το προβλημα δεν ειναι της λαμπας αλλα ειναι οταν δινει ρευμα στην λαμπα οπου καποιο καλωδιο περναει απο εκει κοντα.εχω δει να γινεται το ιδιο με φωτειζομενη πινακιδα.δεν νομιζω οτι ειναι η λαμπα της πινακιδας αλλα οταν δινει ρευμα που το καλωδιο περναει κοντα απο καποιο καλωδιο του οτε η του τηλεφωνου.

Δημοσ.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι και σε κοινα καλώδια πολυκατοικίας πολύ πρίν οποιαδήποτε καλωδιωση σπιτιού.

εγώ τράβηξα μπαλαντέζα εβγαλά εντελός εκτός τα καλώδια απο το φώς και στην μπαλαντέζα εβαλά πάνω ντουι με λάμπα και λύθηκε το πρόβλημα μου, αν τον ψήσεις να βάλει καινουρι οκαλώδιο εξωτερικο για να συνδέσει την λάμπα του σίγουρα θα λύθει το πρόβλημα 

Δημοσ.

αν ειναι να πειραξει τα ρευματα ισως να αξιζει να περασει νεο καλωδιο για το τηλεφωνο παρα να ψησει τον αλλον να βαλει μπαλαντεζα.επισης μπορει να ειναι και στο καλωδιο που παει στον κατανεμητη που ειναι του οτε και να μην ειναι στα δικα του.πρεπει να κανει δοκιμη στον κατανεμητη για να δει αν εχει αυτο το θεμα.αλλα πρωτα ας μιλησει με τον αλλον μηπως και αλλαξει λαμπα και παιξει μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...