Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία εγκαινιάζει σήμερα η Cyta, με ειδική προσφορά για τους πρώτους 4.000 συνδρομητές που είναι ήδη πελάτες της μέσω προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας.Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα, το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta περιλαμβάνει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1000 SMS καθώς και 1GB Internet, με μηνιαίο κόστος 25€ (δεν περιλαμβάνεται o φόρος κινητής τηλεφωνίας). Η προσφορά ισχύει μόνο για τον Αύγουστο ή μέχρι εξαντλήσεως των 4.000 διαθέσιμων πακέτων. Στους όρους της προσφοράς αναφέρεται ότι η τιμή αυτή θα ισχύει για πάντα όσο διατηρείται ο συνδυασμός σταθερής - κινητής τηλεφωνίας ενώ σε περίπτωση ακύρωσης, το μηνιαίο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60€. Για την ώρα η υπηρεσία περιαγωγής δεν είναι διαθέσιμη κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως αναφέρει η εταιρεία ενώ στις υπόλοιπες υπηρεσίες διατίθεται προσωπικός αυτόματος τηλεφωνητής και εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων. Στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta μπορούν να συμμετέχουν και συνδρομητές άλλων εταιρειών μέσω της διαδικασίας φορητότητας, διατηρώντας φυσικά τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό. Site: Cyta Κινητή FAQ Site: Cyta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία εγκαινιάζει σήμερα η Cyta, με ειδική προσφορά για τους πρώτους 4.000 συνδρομητές που είναι ήδη πελάτες της μέσω προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας.Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα, το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta περιλαμβάνει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1000 SMS καθώς και 1GB Internet, με μηνιαίο κόστος 25€ (δεν περιλαμβάνεται o φόρος κινητής τηλεφωνίας). Η προσφορά ισχύει μόνο για τον Αύγουστο ή μέχρι εξαντλήσεως των 4.000 διαθέσιμων πακέτων. Στους όρους της προσφοράς αναφέρεται ότι η τιμή αυτή θα ισχύει για πάντα όσο διατηρείται ο συνδυασμός σταθερής - κινητής τηλεφωνίας ενώ σε περίπτωση ακύρωσης, το μηνιαίο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60€. Για την ώρα η υπηρεσία περιαγωγής δεν είναι διαθέσιμη κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως αναφέρει η εταιρεία ενώ στις υπόλοιπες υπηρεσίες διατίθεται προσωπικός αυτόματος τηλεφωνητής και εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων. Στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Cyta μπορούν να συμμετέχουν και συνδρομητές άλλων εταιρειών μέσω της διαδικασίας φορητότητας, διατηρώντας φυσικά τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό. Site: Cyta Κινητή FAQ Site: Cyta Σαν να λέμε από προωθητικές ενέργειες και την Wind? Πολύ δελεαστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Έτσι την πάτησα με την Wind όταν έφυγα από την Vodafone, για 7€ το μήνα. Δελεαστικό το πακέτο One (όλα σε ένα) με 33€ το μήνα, αλλά το internet που είχα στη Vodafone καμία σχέση με αυτό της Wind.Πολύ πιο γρήγορο και χωρίς διακοπές . Το πακέτο της Cyta πολύ καλό αλλά τι γίνεται με τις ταχύτητες και το σήμα ; Διότι αυτά αγοράζεις. Εγώ πάντως όσο μεγαλώνω μαθαίνω από τα λάθη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bullosalx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αλλος ενας παιχτης στην κινητη....για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyFire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 αυτο που παντα δεν ηθελα...χαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τι να δούμε; μικρή αγορά και το καρτέλ σύννεφο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zannakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σήμα θα έχει από την vodafone όμως.. χμμ το σκέφτομαι σοβαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
humanoid Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Έτσι την πάτησα με την Wind όταν έφυγα από την Vodafone, για 7€ το μήνα. Δελεαστικό το πακέτο One (όλα σε ένα) με 33€ το μήνα, αλλά το internet που είχα στη Vodafone καμία σχέση με αυτό της Wind.Πολύ πιο γρήγορο και χωρίς διακοπές . Το πακέτο της Cyta πολύ καλό αλλά τι γίνεται με τις ταχύτητες και το σήμα ; Διότι αυτά αγοράζεις. Εγώ πάντως όσο μεγαλώνω μαθαίνω από τα λάθη μου. Εγώ πάλι γιατί υποφέρω με το εταιρικό της Vodafone, ενώ με το προσωπικό Wind έχω πολύ καλύτερο σήμα και data; Ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή, δεν ξέρω, όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κύκλο μου αφήνουν τη Voda για χάρη της Wind και είναι όλοι, μα όλοι ικανοποιημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapadak Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Θα περιμένω να δώ πόσο θα κοστίζει το αντιστοιχο πακετο στους μη συνδρομητές σταθερής, με τι πακέτα θα εμπολουτιστεί, και τέλος αν θα υπάρξει καρτοκινητη Πάντως δεν ειναι κακό το νέο, μεχρι αποδείξεως του αντίθετου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ε ναι, προφανώς παίζει ρόλο η περιοχή... γιατί αν πέφτει γκρίνια από τους κατοίκους για τις κεραίες λογικό είναι να μην έχεις καλό σήμα όταν αυτές δεν υπάρχουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasff Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μπα, δεν αφήνω την wind. Πολύ καλύτερη προσφορά και χωρίς προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δίκτυο παίρνει από Vodafone, οπότε ίδιο σήμα θα έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως έχω δυσαρεστηθεί από την Cyta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEDROCK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Η Cyta ειναι MVNO της vodafone... Οπότε πάνω κατω τα ιδια services θα απολαμβάνουν οι νέοι συνδρομητές. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αυτή η υπόθεση (mvno services = traditional operator services) από μόνη της ειναι λάθος. Θα μπορούσε να ισχύσει αλλά με αρκετές προϋποθέσεις. Θα φανεί στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα