manolo0liss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια εχω το pc της υπογραφης μου και μου κανει πολλα freezarismata σε ταινιες παιχνιδια κανει ενα ολιγολεπτο κολλημα και ειδικα απο τοτε που εβαλα την 6950 οταν ειχα μια 4890 τα παιχνιδια τα επεζε καλυτερα χωρις lag αλλα δεν νομιζω να φταιει η καρτα οι θερμοκρασιες του pc ειναι καλες λετε να φταιει το τροφοδοτικο?δηλαδη να μην αφηνει το συστημα να βγαλει ολη του τη δυναμη? υπαρχει κανενα καλο stress test να του κανω ή ενδεχεται να παθει ζημια να τονισω οτι εχω γυρισει τον cpu στα 3,2ghz οπως ηταν και οχι οπως λεει η υπογραφη 4 εχω κατεβασει ενα furmark και ενα burn in test ειναι καλα???? Επίσης στο trixx utility είναι καλό το φαν να το δω στο αυτόματο ή στο καστομ
Sakiz105 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το τροφοδοτικο λευτερης πανταζης ισως κανει την βρωμοδουλεια.Η καρτα θελει 260 watt σε full load τουλαχιστον.
manolo0liss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το τροφοδοτικο λευτερης πανταζης ισως κανει την βρωμοδουλεια.Η καρτα θελει 260 watt σε full load τουλαχιστον.ναι αλλα το furmark καλό βγηκε???
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Απο οτι ειδα στα specs του τροφοδοτικου σου πρεπει να μπορει να αντεξει αυτα που εχεις.Το screenshot ειναι μικρο και δεν το βλεπω καλα,αλλα μετρια φαινονται. Mπορει να εχει προβλημα η καρτα, εχεις καποιο τροπο να δοκιμασεις με καποια αλλη καλη καρτουλα η να βαλεις αυτη σε καποιο pc φιλου που μενει κοντα? (Στο Furmark σου κολλησε?)
manolo0liss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Απο οτι ειδα στα specs του τροφοδοτικου σου πρεπει να μπορει να αντεξει αυτα που εχεις.Το screenshot ειναι μικρο και δεν το βλεπω καλα,αλλα μετρια φαινονται. Mπορει να εχει προβλημα η καρτα, εχεις καποιο τροπο να δοκιμασεις με καποια αλλη καλη καρτουλα η να βαλεις αυτη σε καποιο pc φιλου που μενει κοντα? (Στο Furmark σου κολλησε?) οχι δεν κολλησε αλλα σερνοτανε μερικες φορες ειδικα οταν εβαλα στο φουλ το antianalizing αλλα στο gta 4 εβγαζε καλυτερα γραφικα η 4890 με τον celeron g530 ή ετσι μου φενεται επειδη παιζω απο τον γεναρη καθημερινα gta v(ps3) αυτη τη στιγμη εχω την 6950 και την 4890 στα χερια μου με το συστημα της υπογραφης μου τι μπορω να κανω για να δω εαν εχει προβλημα η 6950 καταρχας θα ηταν καλο να την ανοιξω να αλλαξω thermalpaste>?
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τρεξε το hard disk sentinel να δουμε την υγεια του δισκου .
Themos3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Υποθετω εκανες clean install τους drivers οταν αλλαξες καρτα. Επισης το furmark το θες οχι για να δεις το score αλλα για να κανεις το burn in test να δεις κατα ποσο την παλευει η καρτα σε full load.
manolo0liss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλά δεν ξέρω μάλλον το τροφοδοτικό είναι drivers έκανα απεγκατάσταση τους παλιούς και εβαλα τους πιο προσφατους για 6900 series
MavroManitari Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Eάν σου κάνει freezαρίσματα και σε ταινίες δεν νομίζω πως σου φταίει η GPU άρχοντα. Έτσι απο test δοκίμασε ξεκόψεις το OC στον επεξεργαστή σου να δεις μήπως αυτό προκαλεί αστάθεια. Προσωπηκά δεν θα μου άρεσε να κούμπωνα +800Mhz με μαμά ψήκτρα.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλά δεν ξέρω μάλλον το τροφοδοτικό είναι drivers έκανα απεγκατάσταση τους παλιούς και εβαλα τους πιο προσφατους για 6900 series κατεβασε το DDU μπες safe mode και ριξε καθαρισμα. Μετα κατεβασε τον σωστο driver απο amd και οχι καποιον γενικο για 6900 που θα βρεις.
manolo0liss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Όπως είπα παραπάνω τον έχω γυρίσει στα 3,2 επίσης κατέβασα τα ορινζιναλ ντριβερς απο τη σελίδα της amd και γενικά απο όσο είδα σε bench παιχνιδιών και ταινίες ο CPU βρίσκεται συνεχώς στο 60-100 usage αλλα δν με προβληματίζει γτ πάω σε 4690κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα