Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να κάνω μια αναβαθμισούλα την μητρική μου και κατα συνέπεια και επεξεργαστή, είναι πλέον αρκετά παλιά και θα ήθελα να αλλάξω κατασκευαστή. Το budget είναι γύρω στα 200 €. 

Το σύστημά μου:

Intel MSI p55-gd65

Intel Core i5 750 2.67GHz

NVidia GeForce GTX 660 OC version

(Corsair 2 GB DDR3 667MHz) x4

Σκεφτόμουν να πάρω AMD, γενικά έχω ακούσει καλύτερα λόγια και θα ήθελα να δοκιμάσω.

Επεξ/σία από Soulrenor
Δημοσ.

Έχεις αρκετά δυνατό επεξεργαστή(ακόμα και τώρα) του 2009 και σκέφτεσαι να τον αναβαθμίσεις με αρκετά δυνατό επεξεργαστή του 20011...το έχεις υπόψιν ότι έχουμε το 2014 έτσι;;;

Τέλος πάντων, είναι δίκοπο μαχαίρι να πας σε amd από την μια θα χάσεις σε ταχύτητα εκτέλεσης του πυρήνα από την άλλη θα κερδίσεις σε πυρήνες,εξαρτάτε πολύ από το είδος της χρήσης που κάνεις το αν κερδίσεις κάτι ή αν χάσεις.

Θα πρέπει να πας τουλάχιστον σε υπερχρονισμένο fx-6300 για να έχεις κάποιο κέρδος μόνο στην πολυπύρηνη χρήση.

Δημοσ.

δεν είπα ότι έχω σκοπό να τον αναβαθμίσω με κάποιο συγκεκριμένω, αν το είχα κάτι στο νου μου τώρα θα το είχα κάνει.

Ο σκοπός είναι gaming, όχι καθαρά αλλά εκεί θέλω επιδώσεις. δηλαδή μια αναβάθμιση σε μένα για να μετρήσει θέλει πάνω από 200ρα?? :<

δεν ξέρω πάντως τι εννοείς με "υπερχρονισμένο fx-6300" απλά θέλω να παίζω τα αποκαλούμενα next-gen games άνετα χωρίς να είμαι στα lowest settings. 

Δημοσ.

Γενικά μιλούσα,οι μόνοι επεξεργαστές της amd που θα μπορούσαν να δώσουν κάπου κάτι παραπάνω είναι του 2011/12

Αν θες μόνο για gaming τότε ο επεξεργαστής σου μια χαρά είναι η vga είναι που θα κάνει την διαφορά η 660 σου μεν είναι καλή αλλά έχουν βγει πάρα πολλά παιχνίδια που θέλουν ποιο δυνατή vga.

Αν θες και σε παίρνει βάζεις και έναν ssd για να μην έχεις τυχών καθυστερήσεις από τον σκληρό σου και θα είσαι αρχηγός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...