nick0lis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλημέρα παιδιά! τι λέτε για οθόνη 29" 2560x1080 ips panel, όχι games.
KiriosD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Aναλόγως τη χρήση αλλά και το χρήστη βέβαια...θα έπρεπε να αναλυθει λίγο παραπάνω στο μέλλον για αυτές τις συζητήσεις περί οθόνης όπως για το sticky περι αναβάθμισης πιστεύω. Προσωπικά η 29αρα για χρήση γραφείου είναι υπερβολική εκτός και αν το γραφείο σου είναι αρκετά μεγάλο και χωράει στο οπτικό σου πεδίο η οθόνη, αλλιώς αν είναι μικρή η απόσταση, θα πλησιάσει σε σημεία όπου θα σε κουράζει. Αν ήμουν σε μεγαλύτερο γραφείο με χώρο μπορεί και να προτιμούσα μεγαλύτερες αλλά η αλλαγή αυτή θα γινόταν λόγω απόστασης πλέον για να βλέπω κιόλας.
nick0lis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 βασικα για το pc στο σπιτι την θελω, και λογο format μου φαινεται οκ για ταινιες, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν είναι. 1
KiriosD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παρόλαυτα αν θες πρόταση οθόνης σκέψου για αυτή στις 24'https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html 1
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 βασικα για το pc στο σπιτι την θελω, και λογο format μου φαινεται οκ για ταινιες, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν νομίζω πως είναι.Κάτσε και χρησιμοποίησε έστω και για λίγο κάποια από κοντά αν υπάρχει η δυνατότητα να δεις και ο ίδιος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα