Προς το περιεχόμενο

Η πρώτη αναβάθμιση των Windows Phone 8.1 έρχεται την επόμενη εβδομάδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ που θέλω να έχω ένα κινητό και όχι έναν υπολογιστή χειρός, το Lumia 520 μου είναι υπεραρκετό . Ούτε file manager μ΄ενδιαφέρει, ούτε για τα 25 εκατομμύρια apps της Google . Αν τα ήθελα αυτά τότε θα έπαιρνα ένα ακριβό smartphone ή ένα phablet. Επιλέγω το προιόν που μου ταιριάζει και στο χρήμα και στις απαιτήσεις μου.

Με αυτό το κινητό των 100€ και με την επερχόμενη αναβάθμηση των 8.1 απλά θα απολαμβάνω περισσότερα απ΄ότι είχα . Τόσο απλά....

Μην σκάτε το τι κάνει η MS και αν το κάνει σωστά . Αν δεν σας αρέσει το προιόν πάτε αλλού. Τόσο απλά...

 

Το θέμα όμως είναι ότι η MS με τα WP έχει και μια ρημάδα κατηγορία high-end smartphones και αυτήν ακριβώς σχολιάζουμε γιατί επίσης εκεί βρίσκεται και όλο το ζουμί της ύπαρξης των WP και της εξαγοράς της Nokia.

 

Εαν έβγαζαν μόνο budget phones των 100 ευρώ εννοείται ότι δεν θα λέγαμε τίποτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτι δεν τα πανε καλα ειναι σιγουρο. Διαβασα δηλωσεις του επικεφαλης της μικροσοφτ στη γαλλια και αυτος λεει οτι στη γαλλια πηγαινουν καλα και οτι εχουν τριπλασιασει της πωλησεις και οτι εχουν στοχο το 15% της αγορας(πρωτη φορα ακουω νουμερο απο στελεχος της μικροσοφτ).

Ισως η αποροφηση της νοκια να τους εφερε πισω αλλα πρεπει να δουλεψουν πολυ ακομα. Δεν νομιζω να μπηκαν στην αγορα για να βολοδερνουν στο 5-6%

Βολοδέρνουν στο 3 τοις εκατό και με βάση τις πωλήσεις του τελευταίου τριμήνου υπολογίζοντας οτι η συνολική αγορά smartphones αυξάνεται, τότε βρίσκονται κάτω από το 3. Αν φτάσουν 5-6 τοις εκατό σε 2-3 χρόνια θα είναι τεράστια επιτυχία. Το στέλεχος στη Γαλλία μιλούσε για την γαλλική αγορά αλλά και πάλι αυτό δεν έχει να λέει όταν όλες οι συσκευές Lumia παγκοσμίως πουλάνε λιγότερα απ όσα πουλάει το πεσμένο S5 σε λιγότερο απο μήνα και λιγότερα απ όσα πουλάνε κινέζικες εταιρείες μέσα σε λίγα λεπτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άμα κλαίγεστε με τα παράθυρα τι να πούνε και τα βατόμουρα

το λάθος που κάνει η μικρομάλακη είναι οι αποσπασματικές αναβαθμίσεις ανά μοντέλο μια σκάλα καλύτερη από την γουγλ και δύο σκάλες πίσω από μήλο και το βατόμουρο στο θέμα  αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα ντροπή δεν είναι και βεβαίως κάνουν καλά που αναβαθμίζουν το λειτουργικό. Αλλά μήπως έχουν περάσει... 6 χρόνια από το android 1.0 που είχαμε folders? Δεν είναι δα και το δυσκολότερο feature αλλά σίγουρα από τα πιο βασικά και απαραίτητα που θα περίμενες να βρεις σε smartphone.

 

Αλλά έχεις δίκιο. Ας περιμένουμε άλλα 6 χρόνια μήπως και φτάσουν εκεί που βρίσκεται ο ανταγωνισμός σήμερα. Με αυτούς τους ρυθμούς τόσο θα πάρει.

εδω περιμενες εσυ 6 χρονια να σταματησει το λαγκ και ακομη περιμενεις. Πλακα μας κανεις ?

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ας βγει πρωτα η 8.1 και βλεπουμε... Αν ειναι να αντιγραφουν την  apple και καλα κανουν ας το κανουν σωστα! 8.1 για ολες τις συσκευες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kantar-june-2014.png

...Τραγικά αποτελέσματα; Ήμαρτον.

Όπως λέμε ταινία Θου-Βου "Τι τραγικό, τι τραγικό, μου πήραν το παιδί μου"...

ΝΟΤ

 

LOL

 

uC92y4S.png

 

 

 

We sold 5.8 million Lumia Smartphones, and 30.3 million non-Lumia phones following the completion of the NDS acquisition. Low price point devices drove a majority of the Lumia Smartphone volumes. Non-Lumia phone volumes performed in line with the market for this category of devices.

 

Διορθώνω το λάθος μου που έγραψα για 5.6εκ πωλήσεις ενώ είναι 5.8 και οι πωλήσεις του 1ου τριμήνου του 2013 είναι 5.6 και όχι 5.4. Το παραπάνω quote είναι από τον οικονομικό απολογισμό της ίδιας της Microsoft και όχι από τρίτη πηγή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχας η Microsoft δεν ανταγονιζεται απλα δινει τσαμπα πραγμα στο λαο και πολλες συνδεσεις και προγραμματακια δικα της για να παιξει καλα ο κοσμακεις μαζι τους οταν σου δινει το Nokia map δωρεαν το οποιο ειναι κορυφαιο και συγκρινεται πολυ ευκολα με αλλα δεν μπορει να την κραξει κανεις....Επισης ενας απλος ανθρωπος με 150 ευρω μπορει να παρει μια συσκευη που ειναι καλυτερη απο ενα iphone 4 με 4s...και η χρηση που θα κανει θα ειναι ιδια..!!! Τερμα αυτο...το αλλο καλο ειναι οτι μετα απο καποιο καιρο οταν θα εχει παρει και αλλα δικαιωματα για πατεντες λειτουργικου τοτε βαστατε τουρκοι τα αρματα.....οποτε κραξε οσο θελετε η Microsoft κοιταει απλα πως να σε εχει καλλυμενο με πολλα πραγματα και καλα οχι με την καθε μπουρδα εφαρμογη που φτιαχνει ο καθε τελευταιος...!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θελει καποιος μια φορα παντως να γραψει επι του θεματος κατι (και οχι τα ιδια και τα ιδια που βλεπουμε να γραφουν ολοι παντου), πιστευω οτι ταιριαζει ενα "επιτελους" ή ενα "σαν πολυ δεν αργησε?" για το συγκεκριμενο update...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφήστε τις μα....ες και βγάλτε τον αντικαταστάτη του 1020!!!!!

Άσε που θα πρέπει να περιμένω να πεσει η τιμή και να πάρει και έγκριση απο τον Grey Warden ότι είναι ok το market,θα γερασω!:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά απο πολύ καιρό ανδροιφαγος με ναυαρχίδες την τότε εποχή s2,s3 ένα έχω να πω πήγα στα windows phone και δεν προκειτε να ξαναγυρισω πίσω μετά απο τόση κοροιδια και μην μου πείτε τότες με αυτές τις ναυρχιδες δεν τρώγαμε δούλεμα με τα updates...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...