amareto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Γνωρίζει κανένας εάν υπάρχει κάποια σελίδα στην οποία να παρουσιάζονται προτάσεις εσωτερικής αλλά και εξωτερικής διακόσμησης καταστημάτων?Ρωτάω γιατί ξέρω ότι ανάμεσά μας υπάρχουν αρκετά άτομα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα επαγγελματικά οπότε η βοήθειά τους θα μου ήταν πολύτιμη.
stavroch Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ή και κάποιο πρόγραμμα - software να κάνει διακόσμηση καταστημάτων.
NikosQ1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανένας εάν υπάρχει κάποια σελίδα στην οποία να παρουσιάζονται προτάσεις εσωτερικής αλλά και εξωτερικής διακόσμησης καταστημάτων?Ρωτάω γιατί ξέρω ότι ανάμεσά μας υπάρχουν αρκετά άτομα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα επαγγελματικά οπότε η βοήθειά τους θα μου ήταν πολύτιμη. ΔΕΣ ΑΥΤΟ http://www.e-anakainiseis.gr/
scarface Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εγώ ξέρω αυτό εδώ το site www.bestinteriors.gr και ήχαν κάνει πολύ καλή δουλειά στην καφετέρια του φίλου μου που συνεργάστηκαν... με 3d σχέδια απο πριν πως θα φένετε το μαγαζί (που ήταν ακριβώς ίδιο με το μετά) και πάνω από όλα όλα τέλειωσαν στην ώρα τους ούτε να αργήσουν ούτε τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.