Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Λογικο οταν τα mainstream βγαινουν και τοσο συχνα. Δες πχ τα Final Fantasy επι εποχες Ps1 πχ τι πωλησεις κανανε που βγαινανε πολυ συχνα.
Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα 27€ για το παιχνίδι είναι πραγματική κλεψιά.
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ειναι κλεψια μονο σε σχεση με το πρωτο chapter του παιχνιδιου. Ναι κλεψια ειναι τα 27ευρω για το παιχνιδι ενω οι αλλοι που πουλαγανε Digital 50 και 60ευρω μικροτερα παιχνιδια πχ Batman δεν ειναι χειροτερη κλεψια??
Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ρε δεν εννοώ κλεψιά με την κακή έννοια, με την καλή το λέω. Εννοώ ότι ζητάνε και πολύ λίγα για μια τέτοια παιχνιδάρα. Τους εαυτούς τους κλέβουν..
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σίγουρα κλέβουν τους εαυτούς τους αν δούμε πόσο χαμηλά είναι οι πωλήσεις...... Ευελπιστώ ότι όλοι οι fans του πρώτου μέρους θα αγοράσουν κάποια στιγμή και το 2ο.
Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω ότι παρότι υπάρχουν sales σε πολύ δημοφιλή παιχνίδια, το 1st Chapter είναι 38ο και το 2nd Chapter 52ο στα best sellers του Steam, μην βάζοντας μέσα στις πωλήσεις και τις αντίστοιχες του GOG. Επίσης, όπως είπες αρκετοί θα το πάρουν σε αργότερο χρόνο,αφού τελειώσουν το 1ο μέρος και πάθουν πλάκα με το cliffhanger. Οπότε είναι νωρίς ακόμα για να λέμε ότι δεν έχει κάνει πωλήσεις το SC.
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μακάρι να τα πάει καλά. Η σειρά είναι ο ορισμός του έπους και χρειαζόμαστε απελπισμένα τέτοια διαμάντια στο PC. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τελος απο μενα το εν λογω παιχνιδι στο Easy(επρεπε να το βγαλω για να βρω χρονο για Xenoblade Chronicles και X). 41ωρες το τελικο save(αρα σε παραπανω επιπεδα θα παρει και περισσοτερη ωρα),91lvl τελικο και η ζωη με HP4 orb ξεπερασε και τα 10.000 που το ειχα απορια. Σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος απο το ολο παιχνιδι,αν και δεν με ικανοποιησε το τελος του καθολου(πιο πολυ εμοιαζε σαν το τελος του επομενου παιχνιδιου παρα σαν το τελος του 2ρου απο τα 3,ιδικα με τους κακους που μενουν πισω για το 3,οπως επισης δεν μου αρεσε και το γεγονος οτι στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου στην ουσια εισαι παλι στις ιδιες περιοχες με του πρωτου). Οποιοι δε εχουν δει τα 2 επεισοδια του anime θα γνωριζουν και αρκετους απο τους κακους του παιχνιδιου και θα εχουν και ιδεα πως ειναι το story πανω κατω http://myanimelist.net/anime/10260/Eiyuu_Densetsu:_Sora_no_Kiseki_The_Animation Σε γενικες γραμμες 8-8.5 το 2ρο και σαν συνολο η σειρα ειναι ανετα ενα 9/10 για τους λατρεις των κλασσικων Turn based Jrpg.
Tmark Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ανακοινώθηκε ότι θα γίνει localize και release το τρίτο chapter το 2017. http://gematsu.com/2016/03/legend-heroes-trails-sky-3rd-coming-west-pc-2017 Φοβερά νέα.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν μπορω να το πιστεψω οτι απο κατω πεφτει κραξιμο επειδη θα βγει στο PC. Εμ που θα πουλησει το παιχνιδι στις παλιες πεθαμενες κονσολες της Sony??Ας το βγαλουν στο ps4 σε καμια complete edition να δεις αν θα πουλησει. Βεβαια ειναι σειρα old school και αρα λογικο να μην εχει τις τεραστιες πωλησεις,παρολο που μιλαμε για σειρα διαμαντι. Και φυσικα θα σταθω στο ενα μερος των σχολιων του moderator Stop promoting piracy. I'm not going to call anyone out, but please stop that. Just like it says in our guidelines, we’re all fans here and we want our industry to thrive. If you don't want to buy the game at launch price, wait for a sale and buy it then. Αυτο ακριβως θα κανω και εγω. Ειναι κριμα παντως να βλεπουμε τοσο μικρο ενδιαφερον για το εν λογω παιχνιδι στο insomnia αλλα και την τιμη του δευτερου chapter την θεωρω προσωπικα τσιμπημενη,μιας και βασιζεται περισσοτερο στα γεγονοτα,τους ηρωες αλλα και τις ιδιες τις περιοχες απο το πρωτο παιχνιδι,κοινως σε αυτο εχει πεσει λιγοτερη δουλεια απο το 1.
Tmark Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειναι κριμα παντως να βλεπουμε τοσο μικρο ενδιαφερον για το εν λογω παιχνιδι στο insomnia αλλα και την τιμη του δευτερου chapter την θεωρω προσωπικα τσιμπημενη,μιας και βασιζεται περισσοτερο στα γεγονοτα,τους ηρωες αλλα και τις ιδιες τις περιοχες απο το πρωτο παιχνιδι,κοινως σε αυτο εχει πεσει λιγοτερη δουλεια απο το 1. Imo το καλύτερο JRPG ever και ένα από τα καλύτερα rpgs που έχουν βγει ποτέ. Είναι κρίμα ναι, αν και στο Steam το 1ο μέρος πούλησε πάνω από 300κ. Ισχύει αυτό που λες για το 2ο αλλά μην ξεχνάς ότι είναι διπλάσιο σε έκταση από το πρώτο, γύρω στις 50 ώρες μόνο το main story.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τετοια παιχνιδια(οπως και τα Grandia εν μερη τωρα που ξαναβγαλανε το 2)ειναι διαμαντια και μαλιστα κοστιζουν και φθηνα αλλα βλεπει ο αλλος τα γραφικα και λεει''τι μλκια ειναι αυτη.Πως θα δικαιολογησω την πανακριβη καρτα που πηρα...'' και παει λεγοντας. Για τετοια Jrpg παιχνιδια βασικα(ειδικα turn based που ειναι τα αγαπημενα μου)εξακολουθω να εχω playstation 4 αλλιως θα το ειχα δωσει και αυτο(βλεπε Ni no kuni,Kingdom Hearts και final fantasy αν δεν βγουν στο pc τα καινουργια). Βγηκε το Final Fantasy X στο pc και βλεπεις στο steam τιμουλα 20ευρω(και στο greenman με κωδικο εβγαινε 15ευρω).Αυτα ειναι τα ωραια του pc. Και φυσικα παιζεις το παιχνιδι οποτε γουσταρεις,δεν ειναι οπως στο Playstation που εγω αγορασα για το 3 τα final fantasy 7 και 8 και τωρα με το ps4 δεν μπορω να τα παιξω..... 1
wakabanka Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εντάξει το FF X τα έβγαλε τα λεφτά του χρόνια πριν στο ps2. Τώρα απλά κάνουν και μια τελευταία αρπαχτή. Tο Trails είναι πολύ πιο niche τίτλος και αυτή η πρώτη του κυκλοφορία στη Δύση. Αν συνυπολογίσεις το υπέρογκο κόστος σε χρόνο και χρήμα για το localization είναι εύλογο να το κοστολογούν κατιτίς παραπάνω. Αν ασχοληθεις λίγο παραπάνω καταλαβαίνεις πως είναι σ' άλλο επίπεδο από διάφορες σαβούρες που κυκλοφορούν στο steam και που πουλάνε και καλά... Πάντως πολύ καλή κίνηση να φέρουν και το 3ο μέρος. Ειλικρινά δεν το περίμενα ύστερα από τις απογοητευτικές πωλήσεις του SC. Σημαίνει ότι ποντάρουν στη σειρά και θέλουν να "κτίσουν' πάνω της. Άλλωστε υπάρχουν 2-3 παιχνίδια που περιμένουν, χώρια τα καινούργια που βγαίνουν κάθε 1-2 χρόνια. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Οι πωλησεις του δευτερου chapter οπως ειπα δεν ηταν εν μερη τυχαιες.Πρωτον δεν ειχε καθολου προβολη το εν λογω παιχνιδι παρα αν θυμαμαι καλα λιγες μερες πριν βγει.Επισης η τιμη του για digital only παιχνιδι δεν βοηθαγε και πολυ. 28ευρω στο steam δεν τα λες και λιγα για να ειμαστε και αντικειμενικοι. Εννοειται οτι σε οποιον αρεσε το πρωτο θα παιξει και το δευτερο,αλλα αν θελουν οντως να δουν πωλησεις τοτε μονο με εκπτωσεις 50 και 75% θα δουν μεγαλες πωλησεις. Εγω πχ αγορασα σημερα(ευτυχως προλαβα απο Greenmangaming )το Final Fantasy X/X-2 hd remastered(να γραψουμε και ολο το ονομα και καλα )στα 15ευρω για δυο κορυφαια old school παιχνιδια(βεβαια το Χ ειναι πιο γνωστο αλλα και τα δυο απο βαθμολογιες εσκισαν παλια) και το Second chapter ζηταει τα διπλασια χρηματα. Το εχω βαλει σε wishlist και ακομα δεν το εχω δει να πεφτει 1 φορα μιση τιμη αν θυμαμαι καλα. Και βλεπεις το γεγονος οτι δεν υπαρχει και σε κλειδαδικα ουτε αυτο βοηθαει και πολυ την κατασταση. Για το αν αξιζει ή οχι η εν λογω σειρα το εχω γραψει αλλωστε και πιο πισω(να ναι καλα ο Panther που το ειχε αναφερει πιο παλια το 1 και κολλησα).
Merdock Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Για όσους ενδιαφέρονται το GOG έχει το πρώτο -50% και το δεύτερο -34%. Επίσης με τους πόντους που δίνουν αν τα πάρεις, παίρνεις τσάμπα τα Spelunky, Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition και Dreamfall Chapters Season Pass. Εγώ τα τσίμπησα και ξεκίνησα το πρώτο σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα