Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Βρήκα τον επεξεργαστή 130ευρω προσφορά. Αξίζει; παιχνιδια δεν παίζω αλλά κάνω blueray encoding. Εντάξει δεν είναι;

Η asus z77a είναι εντάξει σαν μητρικη για αυτόν;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Βρήκα τον επεξεργαστή 130ευρω προσφορά. Αξίζει; παιχνιδια δεν παίζω αλλά κάνω blueray encoding. Εντάξει δεν είναι;

Η asus z77a είναι εντάξει σαν μητρικη για αυτόν;

Πολλά είναι τα 130€. Με 165€ παίρνεις τον τελευταίο haswell refresh i5. Για μένα δεν αξίζει. Υπάρχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα. Δες κανένα σετ Η87 με 4570 ή 4670 ή κάτι τέτοιο. Και σφραγισμένους 4690 έχω δεί στα 170€ περίπου. Για να καταλάβεις τί γίνται στα λέω. 130€ είναι πολλά. Αν στον αφήσει 100-110€ δες το.

Δημοσ.

120€ προ καιρού εδώ στο Insomnia και με περιθώρια για παζάρια. Είπα 100-110€ θα ήταν καλά. 3470 110€ προ αρκετών μηνών. Και άλλα παραδείγματα. Πες το 100€ υπερβολή, ΟΚ.

Δημοσ.

Καλά κι εγώ για 130 καινούριο κατάλαβα, απλά τα 100 και τα 110 μου φάνηκαν τρομερά χαμηλές τιμές γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει τελευταία.

Δημοσ.

Ναι βρε, το κατάλαβα ότι μιλούσες για μεταχειρισμένα.Ο ts όμως επειδή κάνει λόγο για "προσφορά" υποψιάζομαι ότι μιλάει για καινούριο.Οπότε και 110 να βρίσκεις έναν μεταχείρο, νομίζω αξίζει τη διαφορά.

Δημοσ.

Ναι παιδιά για καινούργιο εννοούσα 130.

Ερωτηση...

i5 4670 με μητρική h87m d3H μεταχειρησμενα στα 200ευρω αξίζουν?

Δημοσ.

Ναι παιδιά για καινούργιο εννοούσα 130.

Ερωτηση...

i5 4670 με μητρική h87m d3H μεταχειρησμενα στα 200ευρω αξίζουν?

που βρήκες ρε θηρίο 130€ τέτοια cpu? 80 κάνει η mobo που αναφέρεις οπότε την τσιμπάς καινούρια,,, για 10€ σιγά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...