Sakiz105 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Στο s1150 απλα βαζεις την ψυχτρα με 90 μοιρες γωνια η απο την αλλη μερια το ανεμηστηρακι.Δεν εχει θεμα
saflom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 υ.γ. απο διαφορετικά μαγαζιά σίγουρα μπορεις να ρίξεις το κόστος κατα 5-10% αλλα θα προτιμούσα e-shop για να στα συναρμολογήσουν κιολας μη μπλέκεις με γνωστούς "γνωστες" και τρεχεις... Λιγότερα λάθη θα κάνει μόνος του απο αυτά που κινδυνεύει να πάθει απο το κίτρινο μανάβικο... Εγώ νόμιζα οτι βάζετε συνθέσεις απο e-shop λόγω ευκολίας.... Δεν πίστευα οτι αγοράζατε κιόλας.... 2
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Λιγότερα λάθη θα κάνει μόνος του απο αυτά που κινδυνεύει να πάθει απο το κίτρινο μανάβικο... Εγώ νόμιζα οτι βάζετε συνθέσεις απο e-shop λόγω ευκολίας.... Δεν πίστευα οτι αγοράζατε κιόλας.... Ελα μωρε τοσο χαλια; κοψε κατι... και λογω ευκολίας το χρησιμοποιω αλλα αγοραζω κιολας συχνα hardware
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ι5 it is λοιπον. Μια χαρα ειναι το eshop,oσο το εχω χρησιμοποιήσει εγω,και μιας και ειναι απο τα Γιαννενα δεν εχει και πολλες επιλογες.
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα ευχαριστώ για τις προτάσεις σας πάρα πολύ prospector8 όχι ούτε σκληρό θέλω, απλά δν είδα ότι είχε βάλει και σκληρό μέσα, και η ανάλυση τις οθόνης μου είναι 1920 χ 1080 Ποιά είναι η οθόνη σου; Τελικά ο i5 για αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο? Όχι δεν είναι.Συνήθως φτιάχνεις κουτσουρεμένο σύστημα έτσι στα χαμηλά budget και για σένα είναι υπερβολή. Κοιτάξτε είπα lol για αυτό με ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή, και μετά ότι άλλο με παίρνει οπότε ας αξιοποιησουμε όλα τα λεφτά Λιγότερα λάθη θα κάνει μόνος του απο αυτά που κινδυνεύει να πάθει απο το κίτρινο μανάβικο... Εγώ νόμιζα οτι βάζετε συνθέσεις απο e-shop λόγω ευκολίας.... Δεν πίστευα οτι αγοράζατε κιόλας.... Δεν έχεις και άδικο. Ωραια γιατι να μην του βαλουμε και I7 για να παιζει Lol? Χωραει λιγο απο εδω λιγο απο εκει καμπως θα μπει.. Ετσι εκανε μια πολυ καλη επένδυση στο αμα ποτε βγει lol2 με γραφικα crysis, να μπορει να ανταπεξελθει το σύστημα του.. Αυτο που θελω να πω ειναι, αφου μπορει να παρει κατι καλύτερο, αυτο να ηταν η καρτα γραφικων ωστε οτι παιχνιδι θελησει να παιξει, να του παιζει οσο καλύτερα γίνεται... Δλδ να βγει κανα tomb raider 2,να θελησει να το παιξει ο Ts (αν ξεκολησει και λιγο απο το lol) και να σκεφτεί -Α εχω I5 cpu θα το τρεξω ανετα.. Τι το ψάχνεις και εσύ τώρα.Αφού γράφει intel πάνω βρε άμα χωράει ι5 (και ι7 μη σου πω) να μπει.Βέβαια οτι υπάρχει και ανισορροπία μεταξύ επεξεργαστών-σύνθεσης και κάρτας ενώ μπορεί να λείψουν parts από τη τελική σύνθεση ούτε λόγος.Μετά θα δώσει και άλλα βέβαια για κάρτα και τα υπόλοιπα και το πραγματικό κόστος θα μεγαλώσει κατά πολύ,αλλά και τι έγινε; Δικά μας είναι τα χρήματα;
Apirotan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μα για αυτό το ψάχνω το θέμα παιδιά μην αρπάζεστε, δηλαδή φίλε με amd fx6300 θα είναι ποιο ισορροπημένο το σύστημα? Η οθόνη μου είναι LG 22EN33
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγώ θα κοιτούσα για καμμιά οθόνη της προκοπής πρώτα.Θα είναι ουσιαστικότερη αναβάθμιση.Μετά κοιτάς πόσα έχεις και τι θες να κάνεις.
Apirotan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγώ 450 τα έχω βάλει στην άκρη για καινούριο pc από εκεί και πέρα ότι μαζέψω σιγά σιγά σε 2 το πολύ 3 μήνες θα πάω και για οθόνη και κάρτα Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μα για αυτό το ψάχνω το θέμα παιδιά μην αρπάζεστε, δηλαδή φίλε με amd fx6300 θα είναι ποιο ισορροπημένο το σύστημα? Η οθόνη μου είναι LG 22EN33 μια χαρα ειναι η οθονη σου, εχω 2 ιδιες... Μη τρελαθούμε κιολας και πεταμε καινουργια πραγματα... 1
Teojesper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δες αυτό: cpu cooler m/b ram ssd psu case 436 ευρώ και αν θες dvd πας στα 450 και είσαι jet!
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 μια χαρα ειναι η οθονη σου, εχω 2 ιδιες... Μη τρελαθούμε κιολας και πεταμε καινουργια πραγματα... Φτηνό 21.5'' ΤΝ.Ούτε πριν χρόνια δεν ήταν καλή μια τέτοια οθόνη,ούτε τώρα.
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Φτηνό 21.5'' ΤΝ.Ούτε πριν χρόνια δεν ήταν καλή μια τέτοια οθόνη,ούτε τώρα. τι να σου πω, εμενα μια χαρα μου κάνουν... Δε βλέπω διαφορά απο ips που εχω στη δουλεια... Ισως εξαρταται απο τη χρήση, ισως εχετε και FullHD οραση και εγω HD.. 1
Teojesper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τι να σου πω, εμενα μια χαρα μου κάνουν... Δε βλέπω διαφορά απο ips που εχω στη δουλεια... Ισως εξαρταται απο τη χρήση, ισως εχετε και FullHD οραση και εγω HD.. Respect
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τι να σου πω, εμενα μια χαρα μου κάνουν... Δε βλέπω διαφορά απο ips που εχω στη δουλεια... Ισως εξαρταται απο τη χρήση, ισως εχετε και FullHD οραση και εγω HD.. Φτηνό ΤΝ 21''5 με d-sub μόνο είναι οθόνη άλλης εποχής.Διαφορά έχει και από βασικό φτηνό IPS.
Apirotan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά από εβδομάδα παραγγέλνω το εξής σύστημα καμία συμβουλή είναι όλα κκ? http://prntscr.com/48asxn και μια τελευταία ερώτηση και μετά από 2 3 μήνες θα πάω για οθόνη και μετά βλέπουμε για κάρτα έτσι και αλλιώς για την χρήση που το θέλω η 650ti είναι αρκετή ΥΓ. το κουτί θα είναι διαθέσιμο της 13 Αυγούστου μήπως υπάρχει κανένα άλλο διαθέσιμο με αυτά τα χρήματα η αξίζει να περιμένω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα