Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος του Sony Xperia Z1.Tο αγόρασα προχθές και το κινητό φυσάει.Δυστυχώς όμως για μένα η ατυχία μου χτύπησε την πόρτα.Συγκεκριμένα άκουγα μουσική και ταυτόχρονα μέσω wifi κατέβαζε πληροφορίες για τα μουσικά μου κομμάτια (λέει powered by Gracenote).Να διευκρινήσω ότι έχω 16gb sd που είναι γεμάτη μουσική ίσα με 850 κομμάτια και 2 ταινίες.

Λοιπόν άκουγα μουσική με ακουστικά και η οθόνη ήταν ανοιχτή.Εκείνη την ώρα η μόνη εφαρμογή που ήταν ανοιχτή σ'όλο το κινητό ήταν το WALKMAN.Πάει να σβήσει η οθόνη εγώ πάτησα (το κουμπί δεξιά) το power για να ανοίξει ξανά η οθόνη και εκείνη μαυρίζει ακαριαία, δηλαδή ήταν ανοιχτή αλλά έδειχνε μαύρο φόντο.Tρομαγμένος έβγαλα τα ακουστικά, έβγαλα την SIM, την SD τίποτα.Tο κινητό δεν είχε σβήσει και συνέχιζε να είναι ανοιχτό για κάμποση ώρα δείχνοντας όμως μαύρο φόντο και να μην λειτουργεί ούτε το power για να το σβήσω και να το επανεκκινήσω.Σκέφτηκα να το αφήσω μέχρι να ξεφορτιστεί και βλέπουμε.Παράλληλα έψαξα "xperia z1 stuck" και βρήκα να πατήσω "power+volume up για 5 sec".Επιτόπου το δοκιμάζω και με το που τα πατάω (ούτε 2 sec) κάνει μια δόνηση περίεργη με ρυθμό (πως αναβοσβήνουν τα φώτα κάπως έτσι) και σβήνει.Χάρηκα γιατί βρήκα μια λύση.Αν είχε αποσπώμενη μπαταρία όπως οι προκάτοχοί του ή ένα resebutton δεν θα τρόμαζα τόσιτο κινητό λοιπόν ξαναβάζω κάρτα sim και το ενεργοποιώ.

Όλα ήταν όπως πριν και άνοιξε κανονικά.Βάζω και την sd, γιατί φοβόμουν μην αυτή κόλλησε το κινητό μου, και την ανιχνεύει όλα κομπλέ.Δεν ξέρω παιδιά τι έφταιγε που το έκανε να βγάλει μαύρο φόντο και να μην κλείνει έστω από το power.

Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι :
1.Έχει συμβεί σε κανέναν παρόμοιο γεγονός σε κινη
τό, και τι έκανε βρήκε λύση?
2.Είναι φυσιολογικό να συμβεί κά
τι τέτοιο σε ένα κινητό ολοκαίνουριο την δεύτερη μέρα αφού ανοίχτηκε?

3.Μπορεί να αποτελέσει κάποια αρχή για μελλοντικά προβλήματα στο κινητό?

*Να σημειώσω ό
τι γενικά το κινητό ζεσταίνεται από πίσω, στο πάνω μέρος (εκεί που είναι ο επεξεργαστής και λέει NFC), αλλά ρώτησα τεχνικό στο Γερμανό και μου είπε έτσι είναι σχεδιασμένος και δεν είναι πρόβλημα ούτε θα προκαλέσει μελλοντικά προβλήματα.

Ευχαριστώ για όποιον το διάβασε.το ξέρω ήμουν πολύ αναλυτικός αλλά ήθελα να γνωρίζετε ακριβώς τις συνθήκες και τις συγκυρίες του περιστατικού για να σχηματίσετε καλύτερη άποψη και ποιοτικότερη απάντηση αν επρόκειτο.Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας :)

• Like 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για το link με βοήθησε να ξέρω τι μπορεί να συναντήσω.Περί θερμοκρασίας το έχω συναντήσει αλλά λύση δεν έχω βρει..Και τελικά αυτό με την οθόνη υπάρχει στα προβλήματα και η αντιμετώπιση μου ήταν σωστή :) 

Κάποιες φορές σήμερα όταν πάταγα το power για να το ξεκλειδώσω το 1ο δευτερόλεπτο έβγαζε μαύρο φόντο με την ώρα και αμέσως μετά το κανονικό, μετά ανοίγει σφαίρα δεν έχει πρόβλημα.Αυτή είναι μια λεπτή παρατήρηση για όσους είναι λίγο ψείρες με αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...