Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-237299-0-22535300-1406673014_thumb.jpg καλησπερα εχει μερικους μηνες (4) που εχω αγορασει ενα καινουργιο macbook pro retina 15 απο το istorm (2,800 περιπου)

σημερα διαπιστωσα αριστερα στην οθονη κατω καθως κοιτουσα το desktop background μια ασπρη πιτσιλια στο εσωτερικο της οθονης (πχ ενω ολο το wallpaper ειναι γκρι σε εκεινο το σημειο ασπριζε λιγο εσωτερικα... ) το καθαρισα με ενα πανακι αλλα παλι δν εφυγε... (ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ BACKGROUND σε περιπτωση που μου πει καποιος οτι φταιει αυτο) το εχω κανει επανεκκινηση και οταν φορτονει το μιλαρακι παλι εκει κατω φαινεται αυτο το πραγμα... θαρρεις και καηκε pixel απο την οθονη. μπορει καποιος να με βοηθησει ? αυριο το πρωι θα το παω στο service ευελπιστω να ειναι μεσα στην εγγυηση

Δημοσ.

Το macbook το εχω 4 μηνες και ειναι πραγματικα σαν καινουργιο ουτε γρατζουνια εχει και το προσεχω σε υπερβολικο βαθμο (ισως αυτο να φταει ξες καμια φορα οσο τα προσεχεις τοσο γκαντεμια)

• Like 2
Δημοσ.

Το macbook το εχω 4 μηνες και ειναι πραγματικα σαν καινουργιο ουτε γρατζουνια εχει και το προσεχω σε υπερβολικο βαθμο (ισως αυτο να φταει ξες καμια φορα οσο τα προσεχεις τοσο γκαντεμια)

πήγαινε το και μην αγχώνεσαι!

Δημοσ.

Το πηγα σημερα τσιμισκη istorm απο εκει που το πηρα. Μου ειπαν να το αφησω θα αλλαξουν την οθονη ολη. (καμενο pixel)

δευτερα με ενημερωσαν να παω να το παρω. μεσα στην εγγυηση εννοειτε.

• Like 2
Δημοσ.

Με το που δειχνω την οθονη μου λεει το παιδι αλλαζω την οθονη επιτοπου. ειναι μεσα στην εγγυηση εννοειτε. Ειχε καμενο pixel 

*Και εννοειτε καλυπτει εφοσον το μηχανημα δν ειναι στην αρχικη κατασταση που περιμενα να ειναι το παω πισω.

Ισως ειχε ελαττωμα στην οθονη ηταν να γινει μου ειπε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτο ειναι το καλο με την apple ξερεις οτι πραγματικα εχεις εγγυηση οχι οπως αλλες εταιριες........  εμενα μου αλλαξαν σπασμενη οθονη και τους ειχα παρει τηλεφωνο μετα απο 3-4 μηνες (δηλαδη θα μπορει να την ειχα σπασει και εγω)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...