Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μολις σημερα μου εφεραν το Asus Zenfone 5.!
Πολυ ομορφο κινητο.!
το θεμα μου ειναι οτι το Play store και μερικες εφαρμογες οπως το κλασικο internet ειναι στα κινεζικα..
μπορει καποιος να μου πει τι να κανω ωστε να εχω εστω την αγγλικη εκδοση;

Δημοσ.

Η γλώσσα περιβάλλοντος είναι Αγγλικά ή Ελληνικά?

Το android υποστηρίζει τις μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες μέσω ενός φακέλου με όνομα values συν το αναγνωριστικό της κάθε γλώσσας. Έτσι για τα ελληνικά για παράδειγμα είναι ο φάκελος values-el. Ο φάκελος values(σκέτο) περιλαμβάνει και την προεπιλεγμένη γλώσσα που είναι τα Αγγλικά. Οι Κινέζοι λοιπόν, πολύ συχνά κάνουν το εξής:

Βάζουν τα κινέζικα στο φάκελο values και έτσι αντί για Αγγλικά, όταν δεν υπάρχει μετάφραση για κάποια γλώσσα, το περιβάλλον της αντίστοιχης εφαρμογής είναι στα Κινέζικα. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές λοιπόν δε διαθέτουν ελληνική μετάφραση(ή και Αγγλική) και έτσι εμφανίζονται στα Κινέζικα.

Επειδή οι εφαρμογές που αναφέρεις είναι εφαρμογές συστήματος, χρειάζεται η συσκευή να είναι rooted για να αφαιρεθούν και αντικατασταθούν με τις αντίστοιχές τους που περιλαμβάνουν Ελληνικά/Αγγλικά.

Η εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις, για όσες υπάρχουν εναλλακτικές τουλάχιστον, κάποια άλλη εφαρμογή.

Δημοσ.

Η εφαρμογή που αναφέρεις δεν κάνει για την περίπτωση του @u7timus.

Οι εφαρμογές αυτού του είδους απλά ενεργοποιούν κάποια γλώσσα που ήδη υπάρχει, αλλά δε συμπεριλαμβάνεται στο μενού επιλογής γλώσσας στις ρυθμίσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν έχω καταλάβει καλά, υπάρχουν μεμονωμένες εφαρμογές που δεν είναι στην ίδια γλώσσα με αυτή που έχει επιλεχθεί στις ρυθμίσεις(δε μας έχει πει αν είναι Αγγλικά ή Ελληνικά). Αυτό συμβαίνει για το λόγο που ανέφερα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...