_filippos_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 μα γιατί δεν κάνετε καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; μονον έτσι θα βάλουν μυαλό μερικοί. Το να το γράφεις μέσα σε φόρουμ μου θυμίζει λίγο ωχαδερφισμό απο τη στιγμή που ο απατεώνας δεν τιμωρείται! 1
June Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καταγγελία μπορεί να κάνει μόνο κάποιος που εξαπατήθηκε ήδη, όχι κάποιος που του έστειλαν ένα πμ... 2
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ο πρώτος φίλος που εξαπατήθηκε νομίζω έχει ξεκινήσει διαδικασίες
johnbond Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οι διαχειριστές δε μπορούν να κάνουν καταγγελία; Είναι σα να έχεις ένα μαγαζί και να μπαίνουν μέσα έμποροι ναρκωτικών να πουλήσουν. 1
tzisp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οι διαχειριστές δε μπορούν να κάνουν καταγγελία; Είναι σα να έχεις ένα μαγαζί και να μπαίνουν μέσα έμποροι ναρκωτικών να πουλήσουν. Όχι δεν είναι το ίδιο. Το site απλά μεσολαβεί για την αγοραπωλησία 2 αντικειμένων/αγαθών. Πέρα από αυτό νομίζω για να καταγγείλεις κάτι πρέπει να πληρώσεις και κάποιο παράβολο, οπότε αν δεν είσαι και ο άμεσα θιγόμενος δεν νομίζω πως αξίζει οικονομικά.
firewalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να ξαναρωτήσω λίγο... Τα email που έστελνε από ποια διεύθυνση ερχόντουσαν;
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να ξαναρωτήσω λίγο... Τα email που έστελνε από ποια διεύθυνση ερχόντουσαν; Σίγουρα όχι από το paypal. Εκτός και αν ήταν κάτι του στυλ [email protected] 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να ξαναρωτήσω λίγο... Τα email που έστελνε από ποια διεύθυνση ερχόντουσαν; Αν δεις το νήμα που παραθέτει σε σύνδεσμο ο paredwse στο αρχικό μήνυμα, το γράφει. Έκανε μπαμ ότι είναι ύποπτη η διεύθυνση, αλλά δυστυχώς... 1
firewalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ήθελα να δω αν το domain είχε paypal μέσα.π.χ. info@_paypal.cx.
forgotten Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 τι κριμα να την πατησει κανεις ετσι,σε παρομοια περιπτωση απο ebay παντως ο τυπος μου λεγε τα ιδια και τον εκανα report οποτε και τον διεγραψαν , απλα καποιοι πονταρουν οτι καποιος δεν ειναι εξοικιωμενος και πολλες φορες κερδιζουν. what is too good to be true probably isnt
tmjuju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ποτέ μην εμπιστεύεστε το from/sender Δεν είναι έμπιστο, μπορεί να είναι ‘πλαστό’ Ακριβώς όπως και στην απλή επιστολή με ταχυδρομείο, μπορεί να βάλει ο καθένας ότι θέλει σαν αποστολέα και να σας το στείλει σπίτι…
gadgetmaniak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το ιδιο μηνυμα εστειλε και σε μενα...τον ψιλιαστηκα ομως και του ειπα το χρημα μονο σε λογαριασμό τραπέζης άμεσα...και μετά στελνω.
sexotik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι ότι ο παλίκαρος που τα κάνει αυτά, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε συμμετέχων σε αυτό το thread και να κάνει και διευκρινίσεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι ότι ο παλίκαρος που τα κάνει αυτά, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε συμμετέχων σε αυτό το thread και να κάνει και διευκρινίσεις... Συμφωνώ. Συνεπώς όλοι όσοι συμμετέχετε στο παρόν thread είστε υπόπτοι. Αρχίζοντας από το μέλος που το επισήμανε... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα