Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδες ,
Εχω τον AMD 8320 και οταν παιζω παιχνιδια και εχω ανοιχτο το mozilla η ψυκτρα κανει σαν αεροπλανο και ο επεξεργαστης ψηνει μπριζολες στα καρβουνα ... φτανει τους 63+ βαθμους και με προβληματιζει παρα πολυ
θελω να παρω την cooler master hyper 212 evo  αλλα δεν ξερω αν θα χωρεσει στο κουτι μου :/
ενας τεχνικος μου ειπε :

den kserw na xoraei bes sth cooler master des to fardos tou koutiou des to ipso ths psiktras kai prosthese 2 ekatosta
σορρυ για τα greeklish ;ρ αλλα βρμ να το γραψω και εκανα copy paste
anyways
Specs :
Asus r9 270
AMD fx 8320
M/B Asus m5a97 R2.0
PSU Corsair CM 650 Gold
G.skill 2x4 @ 1600
Κουτι Cooler Master k280
ευχαριστω.

Επεξ/σία από TuruTuruBananaBus
Δημοσ.

Αδερφέ μια τρύπα στο νερό έκανες αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ποιο είναι το κουτί σου ώστε να βοηθήσουμε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι..μόνο τα db να προσέξεις αρκεί. Θα σου πρότεινα και αυτήν που υπήρχε στα 28 ευρώ απ' το ebw.gr αλλά κάποιος την τσίμπησε φαίνεται

http://www.skroutz.gr/s/417129/Enermax-ETS-T40-TB.html

Βασικά την έχει και στο eshop στα 34.90....είναι λίγο πιο ήσυχη απ' τη Themis

http://www.e-shop.gr/enermax%C2%A0ets-t40-tb-p-PER.663540

Επεξ/σία από Physiciant
Δημοσ.

παιδια τελικα ποια να παρω ? εχω αγχωθει παρα πολυ επειδη ο επεξεργαστης μου την σπαει και ειδικα οταν η ψυκτρα κανει σαν ελικοπτερο.... Καποιος που να εχει κ280 και 212 evo?

Δημοσ.

εγω παντως πηρα τη δικια μου, λογω 5 heatpipes εναντι 4 των υπολοιπων,  αλλα και απο οσα διαβασα απο δω κι απο κει περι αποδοσης..! 

εχει και PWM resistor που κανει τον ανεμιστηρα να λειτουργει στις 900-1350rpm, αντι να φτανει τις 2000rpm, αν δεν κανεις τρελο υπερχρονισμο και σε ενδιαφερει η ησυχια..!  

δεν εχω κινητο να τραβηξω ενα βιντεακι εν ωρα λειτουργιας.......!!!

παντως μην τρελαινεσαι..! οποια και να παρεις απο αυτες που προτεινονται,  ειναι η μερα με τη νυχτα, απο την εργοστασιακη....!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Dear Alex,

Thank you for your inquiry.
Yes when the max CPU height in the case is 162-3mm and the Hyper 212 EVO is 159mm then there should be no problem to install this, the Hyper 212 EVO will fit in the K280.

When you have any other question feel free to contact us again.
Have a nice day!
Kind regards,

Michiel Bos
Cooler Master
Και λοιπον αφου πηρα απαντηση απο την ιδια την cooler master  εφυγα για να την παραγγειλω ;ρ
ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια παιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...