Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι κατοχος hp pavilion dv5 1010ev 

εχει κοπει το καλοδιο το πληκτρου on/off

δεν φοραω μπαταρια. 

η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποια εντολη η πατεντα να ανοιγει μονο του μολις παρει ρευμα?

Υ.Γ το συγκεκριμενο το κανω βιδες και το ξαναμαζευω και με δεμμενα τα ματια. ειναι 100% το καλοδιο απλα δεν ξερω αν υπαρχει καμια πατεντα μεχρι να το βρω και το χρειαζομαι επειγον ενεργο

Δημοσ.

στο δικο μου παταγα τα πληκτρα που εχει διπλα απο το on/off που ειναι συντομευσεις και μερικα για play stop κτλπ...
ξεκινα απο αριστερα και πατα προς τα δεξια...
μολις πατησεις 3-4 ισως ανοιξει...
σε εμενα επιανε παντος..(το μοντελο σου αν εχει τα αφης εχεις μεγαλες πιθανοτητες να ανοιξει ετσι)

Δημοσ.

Αν μπορείς να το ανάψεις μια φορά έστω με βραχυκύκλωμα τότε δες μέσα στο bios αν έχει καμιά ρύθμιση wake on /power management που να επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Στο μοντέλο με τα αφής άνοιγε (είχα ενα). Τώρα αν δεν έχεις επειδη δε νομίζω στο bios να έχεις επιλογή power on by keyboard θα σου πρότεινα να βάλεις ένα κουμπί έστω με πατέντα...

Εναλλακτικά δες αν έχει στο bios επιλογή για αυτόματη εκκίνηση μετα απο διακοπη ρεύματος οπότε με το που του ξαναβαζεις το ρεύμα βα αρπαζει..

Δημοσ.

με αφη ειναι το ρημαδι. τι κουμπι που να το βαλω? ολα ειναι με μικροσκοπιο χαχαχα

Δημοσ.

πατα τα κουμπια αφής και ανοιγε το απο εκει!! εμενα ανοιγε κανονικά πατωντας π.χ. το πληκτρο για αναπαραγωγή dvd!

Δημοσ.

νεκρα ολα

ολη η αφη δουλευει οταν ειναι ανοιχτο. αλλα δεν ανοιγει με τιποτα το ριμαδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...