Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,τρεχω Windows 7(32bit)σε laptop και μετα απο μια βδομαδα που εκανα φορματ εχω προβλημα στο boot,με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μια μαυρη οθονη με τον κερσορα να αναβοσβηνει για 1-2 λεπτα,μετα βαζω τον κωδικο μου και μεχρι να μπει μεσα μου βγαζει την πιστη,στην κυριολεξια σαν κατι να το εμποδιζει να μπουταρει,κατα τ αλλα αμα μπει ολα τρεχουν ρολοι,κανενα αλλο προβλημα δεν εχω με τον υπολογιστη.

Ξεχασα να αναφερω το οτι εχω εναν δισκο με 2 partitions,στο ενα εχω τα windows 7 και στο αλλο το ubuntu αλλα το προβλημα ειναι μονο στα windows,στο ubuntu μπαινει μεσα σφαιρα.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις κανενα scan με τον antivirus που εχεις ... επισης γραψε στο start menu msconfig πηγενε στο sturt up και κανε uncheck τα προγραματα που ανοιγουν οταν κανει boot και δεν τα χρειαζεσε ... προσοχη μην αφαιρεσεις κανενα driver και σου εμφανιστουνε αλλα προβληματα μετα 

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις κανενα scan με τον antivirus που εχεις ... επισης γραψε στο start menu msconfig πηγενε στο sturt up και κανε uncheck τα προγραματα που ανοιγουν οταν κανει boot και δεν τα χρειαζεσε ... προσοχη μην αφαιρεσεις κανενα driver και σου εμφανιστουνε αλλα προβληματα μετα

Καλησπερα και σ ευχαριστω πολυ που απαντησες,λοιπον οσον αφορα το scan δεν εχω κανει στην ζωη μου τοσα πολλα,πριν ποσταρω το θεμα ρωτησα φιλους και γνωστους και ο καθενας μου ελεγε να σκαναρω μ ενα διαφορετικο προγραμμα και δεν ελεγα οχι,λεω "ποτε δεν ξερεις",σου παραθετω ετσι για να γελασουμε και λιγο τα προγραμματα με τα οποια εκανα scan

1)Avast

2)Avast.MBR.Rootkit

3)ComboFixlatest

4)Malware-Bytes

5)JRT

6)Kaspersky virus remola tool

7)mbar-1.07.0.1008

8)RogueKiller

9)SUPERAntiSpyware

10)Temp File Cleaner [OldTimer]

Ειπες κατι? :-) :-) Εκανα και αυτο που λες ν αφαιρεσω μερικα προγραμματα που ανοιγουν με τον υπολογιστη αλλα κανενα απ αυτα δεν ειχε σχεση με το boot,το πιο πιθανον ειναι να υπαρχουν μερικα αρχεια που πρεπει ν απενεργοποιησω και δεν τα ξερω

Δημοσ.

κανε και καμια ανασυγκροτηση του δισκου μπας και φταιει αυτο ...

εκανα και απο δαυτο :-)

Δημοσ.

μηπως δεν ειναι γνησια τα windows ...τα εχεις κατευβασει η ειναι αγορασμενα ... επισεις κανε και κανενα windows update ... 

Δημοσ.

μηπως δεν ειναι γνησια τα windows ...τα εχεις κατευβασει η ειναι αγορασμενα ... επισεις κανε και κανενα windows update

Δεν ειναι γνησια αλλα ποτε δεν ειχα γνησια και δεν ειχα τετοιο προβλημα

Δημοσ.

Δυστυχως προσπαθησα να ανεβασω φωτο απ το hdsentinel αλλα δεν τα καταφερα,δεν ξερω πως γινεται αλλα τελος παντων η υγεια του δισκου ειναι 100%,κανενα προβλημα απ αυτην την μερια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...