Bspus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 In the year 2525 - Zagger and Evans -> Otan tha einai i gi 2500 eton - Pasxalis (mporei na einai olympians kai na legetai allios. Sto radiofono to akousa) Somethings gotten hold of my heart - Marc almond -> Psaxe stin kardia sou na vreis - Eyridiki ??? Robin Beck - For the very first time -> Proti fora (den thymamai poia to leei, isos Alexia? Hmoun mikros tote itan i epoxi tis. Kapou nomizo oti exei parei to auti mou kai ton papakostantinou na diaskeuazei Uriah Heep to sympathy alla den mporo na po me sigouria
Cristina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 In the year 2525 - Zagger and Evans -> Otan tha einai i gi 2500 eton - Pasxalis (mporei na einai olympians kai na legetai allios. Sto radiofono to akousa) The Sounds - Το έτος 2525
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Somethings gotten hold of my heart - Marc almond -> Psaxe stin kardia sou na vreis - Eyridiki ??? Gene Pitney - Something's gotten hold of my heart ---> Βίκυ Λεανδρος - Το μυστικο Shocking blue - Venus ---> Πασχαλης - Το κοριτσι του Μαη Michel Fugain - Une belle histoire ---> Λακης Τζορντανελλι - Ιστορια καθημερινη (η καπως ετσι)
Jheremias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Είχαμε ξεκινήσει παρόμοια προσπάθεια εδώ , και η παρούσα είναι ακόμα καλύτερη ! Εγώ ξέρω "Το Εργαλείο" οτι είναι το "Amada mia, amore mio"
Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δεν βλέπω καμιά προσπαθεια στο link σου, Νίκο Δάκης - Όνειρα (Joe Dassin - L' Ete Indien) Πασχάλης - Το Τραγούδι Μου (Graham Nash - Prison Song) Πυξ Λαξ - Στο Αίμα Μου Αλλάζει Ο Καιρός (Morrissey & Siouxie and the Banshees - Interlude) Μαρινέλλα - Κουβέντες (Dalida & Alain Delon - Paroles Paroles) Αλέξια - Χριστούγεννα (Wham! - Last Christmas) Τέρης Χρυσός - Θα 'ρθουν Στιγμές (ABBA - I Have A Dream) Τέρης Χρυσός - Μάθημα το πάθημα (Boney M - Rasputin) Τέρης Χρυσός - Φώτα Στην Πλατεία (Joe Dassin - Salut) Τέρης Χρυσός - Που; (Gilbert Montagne - The Fool) Τερης Χρυσός - Ήταν Μια Οπτασία (Little Tony - La donna di picche) Μαίρη Αλεξοπούλου - Μπάμπολα (Patty Pravo - La Bambola) Ζωή Κουρούκλη - Ζάλη (Tommy Roe - Dizzy) The Blue Rocks - Παντοτινά οι δυο μαζί (Turtles - Happy Together) Tammy - Βροχή και Δάκρυα (Aphrodite's Child - Rain and Tears) The Persons - Είσαι το κορίτσι π' αγαπώ (Zombies - Time of the season)
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Creedence Clearwater Revival - Bad moon rising ---> Τάμμυ - Νά'ξερε το φεγγάρι (αν το έχει κάποιος, θα του είμαι ευγνώμων ) Creedence Clearwater Revival - Proud Mary ---> Cinquetti - Υπερήφανη Μαίρη (τραγουδιστής ήταν ο Λάκης Τζορντανέλλι) Roberto Carlos (όχι ο γνωστός ) - La donna di un amico mio ---> Λάκης Τζορντανέλλι - Το κορίτσι του φίλου μου Roberto Carlos - La tempesta ---> Idols - Τρικυμία στην καρδιά μου Tremeloes - Suddenly you love me ---> Idols - Ξαφνικά με αγαπάς 1910 Fruitgum Company - Simple Simon Says ---> Charms - Τρελοκόριτσο Zombies - Time of the season ---> Persons - Είσαι το κορίτσι π’ αγαπώ Και ένα πιό πρόσφατο Bob Dylan - Senor (Tales Of Yankee Power) ---> Πυξ Λαξ - Σενιόρ
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Τέρης Χρυσός - Μάθημα το πάθημα (Boney M - Rasputin) Τι βλεπουν τα σχιστά και αμυγδαλωτά μου μάτια??? Καλα, αυτο το κομματι θελω πολυ να το ακουσω!!!!!
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Καλα, αυτο το κομματι θελω πολυ να το ακουσω!!!!! Ελπίζω να σου γίνει μάθημα το πάθημα...
Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Καλα' date=' αυτο το κομματι θελω πολυ να το ακουσω!!!!! [/quote'] Ελπίζω να σου γίνει μάθημα το πάθημα... Του έγινε, του έγινε! Εεεεεμ... Εγώ τον ρώτησα κιόλας αν είναι σίγουρος...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Τι σκουπιδι ηταν αυτοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! κατευθειαν στον καδο! Η μαλλον οχι, μπορει να θελησω να τιμωρησω κανεναν επισκεπτη καμια μερα !
callahan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Tereza - Fly me to the moon & Love me more (δεν ξέρω ποιοι τα έλεγαν πρώτοι) Και φυσικά... Λευτέρης Πανταζής - Για πρώτη φορά (Amr Diab - Tamally Maak)
Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Tereza - Fly me to the moon & Love me more (δεν ξέρω ποιοι τα έλεγαν πρώτοι) Δεν θα τα έγεγα διασκευές στα ελληνικά αυτά... Εκτός και αν ο topic starter θέλει και αυτά. Πληροφοριακά, τα τραγούδια αυτά ανήκουν στους Frank Sinatra και Tony Pacino, αντίστοιχα. Το 1ο είναι χιλιοτραγουδισμένο.
djmike Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 o topic starter simfoni me tin agapiti mod
Wintermute23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 H kaluterh diaskeuh(oswn afora thn asteiothta!!) Toni Pilleli - So happy together
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.