Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση MAC OS X σε λειτουργικό linux

Ονειρολογίτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να με βοηθίσετε σε κάτι. προσπαθώ να βάλω μέσα στον υπολογιστή μου ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έκδοση του MAC OS X. Έχω δουλέψει σκληρά 4 μέρες και παντού αδιέξοδος...... δεν το καταφέρνω ενώ χίλιοι δυο άλλοι μπορούν. Υπάρχει κάποιος ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ να με βοηθίσει βήμα βήμα να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ !!!! Εχω λειτουργικό σύστημά linux/debian. 

Υ.Γ Αν θέλετε περισσοτερες πληροφορίες του συστήματος μου γράψτε μου παρακαλώ απο κάτω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα σε virtual box. δεν το κατέβαζε ο υπολογιστής. ζητούσε πακέτα συμβατότητας. αφού τελείωσα κάνοντας το απλό (upt-get update που δεν το ήξερα και ταλεπορίθηκα πάρα πολύ) με αυτό και κατέβασα το φάκελο έκανα τα απαραίτητα στο τερματικό και όταν πήγα να του γράψω apt-get install (το συγκεκρημένο πακέτο στην επιφάνεια εργασίας) έλεγε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ! μετά έβγαλα στη φόρα έναν παλιό υπολογιστή με windows xp ο όποιος όταν κατέβασα το VM ολα ωραία όλα καλα. παω να κανω restart για να αποθήκευση λέει κάποιες ρυθμίσεις και μετά δεν δουλεύει. το απεγκατέστησα το ξανά έβαλα. έκανα repair τίποτα. Προσπάθησα μετα με αλλο τροπο και στους δυο υπολογιστές κάνοντας το από το γνωστό(σε όσους ξέρουν F12. άλλη ταλεπορια γιατί ο καθένας γράφει διαφορετικά πράγματα τα οποία ειναι στα αγγλικά που τα αγγλικά τους δεν τα καταλαβένεις. και γράφουν λες και εγώ είμαι υπολογιστηκή διάνια και έβγαζε συνέχεια προβληματα. Μετα προσπάθησα να το κάνω σε έναν τρίτο υπολογιστή παλιό άλλα με windows 7 και εκεί βρήκα αλλά προβλήματα στο bootαρισμα..... δεν ξέρω. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ !!!

Ναι...κοίταξε...πέραν οτι μας εχει βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία σου, δεν κατάλαβα τίποτα απ´αυτά που γράφεις!

Οπότε...

Διόρθωσε την ορθογραφία σου και πρακτικά ξαναγράψε τι έκανες κατανοητά αυτη τη φορά, διότι έτσι δε βλέπω να σε βοηθάει κανένας!

• Like 1

Ναι...κοίταξε...πέραν οτι μας εχει βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία σου, δεν κατάλαβα τίποτα απ´αυτά που γράφεις!

Οπότε...

Διόρθωσε την ορθογραφία σου και πρακτικά ξαναγράψε τι έκανες κατανοητά αυτη τη φορά, διότι έτσι δε βλέπω να σε βοηθάει κανένας!

Να το κάνω λίγο πιο απλό τότε... προσπάθησα ΜΕ virtual machine(έφαγα τα μούτρα μου για πολλούς λόγους) αλλά και με το γνωστό boot (δεν ξέρω πως λέγετε κανονικά) που είναι από το F12 η από το ESC(σε κάθε υπολογιστή αλλιώς) πριν δλδ πάρουν <<τα γκέμια>> του υπολογιστή τα BIOS.τα είπα εντελώς απλά. Και έτσι ξόδεψα 4 μέρες σε αυτά χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα. Καταλάβατε τώρα ???

Μάλιστα! To MacOSX ξέρεις ότι προορίζεται μόνο για Apple υπολογιστές; Γνωρίζεις τι είναι το Hackintosh;

Σήμερα το είδα σαν λέξη. αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. δλδ η αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι να έχω έτημο το modCD. το snow leopard έτοιμο. αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά. και όταν είδα το θέμα μου έδειξε ο φίλος από κάτω είναι φλασάκι. και δεν ξέρω πως να το κάνω. Για αυτό αν κάποιος θέλει να δώσει λίγο χρόνο να το κάνουμε εδώ βήμα βήμα. 

ΥΓ προφανώς η διαδικασία λέγετε hackintosh ε ?

Λοιπόν το διάβασα όλο. Πρώτο πρόβλημα. Οι servers του Myhack στο download ειναι down. δλδ δεν λειτουργούν. Οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω το MyHack. Καμια έκδοση του MyHack δεν μπορώ να κατεβάσω. και μια αλλη ερώτιση. Κατέβασα τα kexts. αλλα ανήγουν  με το win zip το οποίο το έχω εξαντλύσει το δωρεαν. ξερετε κανενα εναλακτικο του win zip ? το win rar θα εκαμνε για να ανήξω τα kexts ?? Ευχαριστώ !!!

Προσπάθησα να βρω αντίστηχο πρόγραμμα σαν το MyHack. Και έσπασα τα μούτρα μου. γιατί κατέβασα και το iboot και το unibeast και στο υπολογιστή με windows που έχω μου βγένουν σε μορφή win rar. που όταν την ανοίγω ανοίγει μόνο φακέλους που έχουν μέσα υποφακέλους και πάει λέγοντας μέχρι που καταλήγει σε κάποιο/κάποια αρχεία dll τα οποία δεν ανοίγουν. οπότε αν μπορείτε να βοηθίσετε...... ευχαριστώ πολύ !!!!

Όσο για το συστημα μου τελικα θα το βάλω ειπα στον υπολογιστη με τα windows. και το συστημα εκει είναι 

μοντέλο: Presario CQ57 Notebook pc

επεξεργαστης: AMD C-50 Processor 1,00 GHz

windows 7 home premium service pack 1 

λειτουργικο συστημα 64 bit πείτε μου αν θέλετε κάτι άλλο....

Το iboot πρέπει να είναι σε μορφή iso που το γράφεις σαν cd για να κάνεις εκκίνηση από αυτό,απλά έχεις συσχετίσει τα iso να ανοίγουν με το rar. 

Ο ποιο εύκολος τρόπος πάντως για να κάνεις αυτό που θες είναι με το Niresh mavericks και αυτό σαν iso βγαίνει, ή και σαν εικόνα για εγγραφή σε usb,υπάρχουν και λεπτομερής οδηγίες εδώ

http://www.macbreaker.com/2014/01/install-osx-mavericks-on-pc-with-niresh.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...