leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Καθότι κάτοχος Macbook Pro ( Early 2011), μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Συντήρηση hardware κάνουμε; Πέραν του καθαρισμού που κάνει ο καθένας μας, την πάστα ας πούμε την αλλάζουμε; Χρειάζεται αλλαγή; Εαν ναι, πότε;; Το macbook pro που έχω, δουλεύει μια χαρα και απροβλημάτιστο, απλα πστεύω οτι ήρθε ο καιρός να αλλάξω την πάστα...ή μήπως οχι; 1
mourlos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ποια παστα;;;;;;;; Κανουμε SHUT DOWN.. Βγαλ' το απο την μπριζα, ξεβειδωσε το καπακι απο κατω (προσοχη μην χασεις τις βιδες), πηγαινε εκει που συνδεεται η μπαταρια με την μητρικη και προσεκτικα παντα κανε την αποσυνδεση. Απο εκει και περα με ενα καλο σπρευ αερα φυσας παντου, να εχεις την ηλεκτρικη σκουπα στο χαμηλο και σε υψος 10 εκατοστων απο το λαπτοπ. Εφοσον το καθαρισες επαναλαμβανεις αναποδα ολα τα προηγουμεα βηματα. (Macbook Pro late2009 and still going strong as new)
KiriosD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Θα συμβούλευα αν δεν έχεις εμπρειρία να αποφύγεις την αλλαγή πάστας...Όχι πως είναι δύσκολο αλλά έχει σημεία που μπορεί να κάνεις ζημιά. Άπαξ και αποφασίσεις να την αλλάξεις θα χρειαστείς 1 μικρό σταυροκατσάβιδο και ένα torx t6 και τη πάστα προφανώς (κάτι σε arctic mx-4).Άντε όμως την απέφυγες φέτος θα χρειαστεί να το κάνεις του χρόνου σίγουρα, οπότε διαλέγεις και παίρνεις.Το παραπάνω με το σπρέι κάνε το αν είναι να μη την αλλάξεις τελικά, για να φύγουν τα πολλά πολλά. Αν και πάλι καλό θα ήταν να φύγουν και τα λίγα Επίσης αν βλέπεις πως ανεβάζεις μεγάλες θερμοκρασίες κατέβασε το SMC fan control να ρυθμίζεις μόνος σου τα ανεμιστήρια.
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παντως σε Pro Mid 2010 15αρι, κανα φυσημα το ριχνω μια στο 6μηνο και οι θερμοκρασιες του ειναι πιστευω αρκετα καλες. συνηθως ειμαι μεταξυ 36 και 55 βαθμους και τα φουρφουρια στις 2600-3000 στροφες.
itsgosu Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 εγώ στα 2-3 χρόνια αλλάζω πάστα σε κάθε μακ, αν δείτε και ανοίξετε τα μηχανήματα σας και δείτε πως είναι η πάστα (πάντα κακοβαλμένη να έχει περιχυθεί γυρω γύρω) θα πάθετε πλάκα.τώρα τα περί τα μηχανήματα φυσάνε και τέντα είναι ανάλογα τη χρήση κάνει ο καθένας ένας average χρήστης δεν θα δει ποτέ πάνω από 15% CPU use, άρα πάντα -κρυο- θα του φένετε το μηχάνημα.έχετε πάντα υπόψην ότι ζεστένονται αρκετά εύκολα και για πλάκα (βλ flash video player). για μένα άλλαξε, αν δεν μπορείς μόνος τράβα κάπου αλλού αλλα δεν είναι και πυρινική φυσική.προσοχή, οργανωση και σωστές κινήσεις και τις άλλαξες. έχω αλλάξει καμια 10-15 φορές και ποτέ δεν είχα θέμα.
cassidy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Καθότι κάτοχος Macbook Pro ( Early 2011), μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Συντήρηση hardware κάνουμε; Πέραν του καθαρισμού που κάνει ο καθένας μας, την πάστα ας πούμε την αλλάζουμε; Χρειάζεται αλλαγή; Εαν ναι, πότε;; Το macbook pro που έχω, δουλεύει μια χαρα και απροβλημάτιστο, απλα πστεύω οτι ήρθε ο καιρός να αλλάξω την πάστα...ή μήπως οχι; Δες οδηγίες εδώ. Θέλει υπομονή και να σημειώνεις που ανήκει η κάθε βίδα.
leonidas_fs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το κάνει αρκετός κόσμος δηλαδη! Thank θα το κοιτάξω σίγουρα γιατι τωρα με το manager ακουω πολύ τους ανεμιστήρες!
KiriosD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλά μη φανταστείς και τρελή διαφορά αν θα παίζεις... σκέψου να βάλεις βάση με κανα ανεμιστήρι ή γενικά να το έχεις σηκωμένο.Κατ'εμέ πάρε καμιά βάση (είχε μία στα 9γιουρα στο eshop modecom, καλούτσικη[9€ ])
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα