Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Έχουμε να κάνουμε με ένα μηχάνημα 4αετίας [hp g72 a10sv] 
Δούλευέ με windows 8 πάνω από 4 μήνες όλα ρολόι το μόνο πρόβλημα αυτό εδώ http://goo.gl/aOPxIv

Προχτές χωρίς να κάνω κάτι [κάποιο update η οτιδήποτε άλλο] έκανε restart και μετά δεν ξάνανοιξε ποτέ, μου έβγαλε ότι λείπει αυτό εδώ atikmpag.sys έκανα restore, δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Λέω τα αρχεία μπορώ να τα σώσω [dual boot-linux] ας κάνω format. Κάνω φορμάτ, εγκαθιστώ τα πρώτα updates restart εγκατάσταση νέων ενημερώσεων ξανά γίνετε λήψη, εγκατάσταση restart και δεν ανοίξει πότε. Να σημειωθεί οτι έχω εκτέλεση την διαδικασία format-update τις τελευταίες 2 μέρες πάνω από 5 φόρες κάθε φορά το ίδιο, format-update,update-restart νεκρό! 
Aαα κάτι τελευταίο κάποια στιγμή σταματάει να κάνει restart και εμφανίζει μια παύλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει σε μαύρη οθόνη. Τώρα γράφω από το ίδιο μηχάνημα, τα έσβησα όλα και πέρασα windows 7. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Νεκρο = κλεινει οταν παει να ξεκινησει ή να μπει στα windows? Ή δεν κλεινει και μενει απλα σε μια μαυρη οθονη? Αν ειναι το 2ο, σε safe mode μπαινει?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τα 8.1. Τα 8 δεν βλέπονται, αν είχαν κυκλοφορήσει τα 8 όπως είναι αυτήν την στιγμή τα 8.1 θα τα είχαν λατρέψει όλοι. @Jim_p δεν ξέρω αυτό σκέφτομαι, γτ δεν μου εντοπίζει την κάρτα γραφικών. Αλλά αυτην την στιγμή ούτε restart κάνει ούτε τα αλλά τα παλαβά! Είναι οκ απλά δεν εχω κάρτα γραφικών, κατεβάζω τους drivers και από windows update και από amd αλλά και από την hp* και δεν λειτουργεί :/ Δν πιστεύω όμως οτι εχεί θέμα η κάρτα γτ με τα 7 χτες λειτουργούσε. Kαμιά ιδεά τι να κάνω; Έχω ψάξει στο google αλλά δεν βρήκα κ πολλά. ATI MOBILITY RADEON HD 5470 είναι η κάρτα γραφικών! Αα, να σας πω οτι θεμά με το restart μάλλον ήταν λόγο του dvd λογικά δεν ήταν σωστά κρακάρισμενο γτ όταν ήμουν offline λειτουργούσε το μηχάνημα, μόλις έκανα σύνδεση μετά από 2 λεπτά εκλείνε.

*επίσης να συμπληρώσω ότι 5 μήνες δούλευαν όλα ρολόι με τους drivers της hp και είχα περάσει αυτούς γτ ειχα πρόβλημα με την φωτεινότητα * http://goo.gl/aOPxIv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...