Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η συσκευασία είναι κανονικά με τα σφικτηρακια . Επίσης κλειστά και με την συσκευασία τους είναι τα καλώδια,panel. Αυτοκόλλητο δεν είχε έξω ούτε νομίζω πως είχε καθώς δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά θα την γυρίσω πίσω. Χτες που την παρατήρησα είδα πως είναι γεμάτη κόλες και το πίσω μέρος δεν είναι και στα καλύτερά του. Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά +- 30 ευρώ, αν την δεχτούν.

Δημοσ.

Τελικά θα την γυρίσω πίσω. Χτες που την παρατήρησα είδα πως είναι γεμάτη κόλες και το πίσω μέρος δεν είναι και στα καλύτερά του. Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά +- 30 ευρώ, αν την δεχτούν.

Μη ξεχάσεις να ζητήσεις πίστωση γιατί θα σου στείλουν πίσω το ίδιο μοντέλο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την έστειλε στο service. Και το ίδιο μοντέλο να στείλουν δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να είναι όκ. Την επόμενη θα την ανοίξω στο κατάστημα για να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Την έστειλε στο service. Και το ίδιο μοντέλο να στείλουν δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να είναι όκ. Την επόμενη θα την ανοίξω στο κατάστημα για να είμαι σίγουρος.

Θα ξινίσουν τα μούτρα τους μόλις σε δουν να το κάνεις αυτό, αλλά μη χαμπαριάσεις.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο σε μητρικές που να δηλώνει αν έχει ανοιχτεί ή όχι.Και αυτό ισχύει είτε πάρετε μητρική των 40Ε είτε των 340Ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...