Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είχε αυτοκόλλητο ούτε και φαίνεται να έχει παραβιαστεί...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις τηλεφώνησα και είπαν πως θα την στείλουν Αθήνα...επίσης είπαν πως τους drivers manual μπορώ και να τα βρω στο Internet ως απάντηση στο ότι λείπουν..

Δημοσ.

Μόλις τηλεφώνησα και είπαν πως θα την στείλουν Αθήνα...επίσης είπαν πως τους drivers manual μπορώ και να τα βρω στο Internet ως απάντηση στο ότι λείπουν..

Χαίρω πολύ Χαρίλαος..αν ήταν έτσι όλες οι συσκευασίες θα ήταν bulk. Και στο κάτω κάτω ας αλλάξουν την περιγραφή από retail σε bulk

Δημοσ.

Αν δουλεύει ίσως είναι καλύτερα να την κρατήσεις μόνο και μόνο για το χρόνο που θα χάσεις. Αν δεν βιάζεσαι δώστη πίσω και πάρε μία "σωστή"

Δημοσ.

Συνήθως έχουν και ένα αυτοκόλλητο ασφαλείας και φαίνεται αν έχει ανοιχτεί

δεν εχουν σε ολα τα κουτια ταινια ασφαλειας δυστυχως

αρκετες φορες απο διαφορετικα καταστηματα κιολας που εχω παρει τον υπολογιστη της υπογραφης τα κουτια δεν ειναι σφραγισμενα αλλα ειναι οι αντιστατικες σακουλες των εξαρτηματων.

πχ η μητρικη μου δεν ειχε ταινια ασφαλειας στο κουτι παρ ολα αυτα το εσωτερικο ηταν αθικτο με ολα στην θεση τους και σφραγισμενα.

το ιδιο και η καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δουλεύει ίσως είναι καλύτερα να την κρατήσεις μόνο και μόνο για το χρόνο που θα χάσεις. Αν δεν βιάζεσαι δώστη πίσω και πάρε μία "σωστή"

Από γρουσουζιά και μόνο, εγώ θα το έκανα  :mad:​ 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από ότι βλέπω στο site όλες οι μητρικές αναγράφονται ως retail...δηλαδή αν την στείλω πίσω και δεχτούν να πάρω κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να ξανά έρθει χωρίς manual? Btw παίζει να πάρω τα λεφτά πίσω και να την πάρω από κάπου αλλού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...