Haris San Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εκανα παραγγελια του LG G2 σημερα και σκεφτομαι να βαλω screen protector (ακομα πιο πολυ επειδη εχει gorilla glass 2 και οχι 3). Εκτος απο τα κανονικα screen protectors που ειναι απλα ζελατινα, εχει βαλει κανεις tempered glass 9H σκληροτητας? Αξιζει? Πως ειναι η οθονη μετα την τοποθετηση (τα χρωματα κτλ)?
mentoras99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σε τρελαναν στις απαντησεις βλεπω. Ο κοσμος μαλλον δεν ενδιαφερται, το πεταει το κινητο απο δω κι απο κει, κι αμα γρατσουνιστει, λεφτα υπαρχουν, παιρνει αλλο. Αλλιως, αν τον ενδιαφερε, θα εβαζε και θηκη, και tempered glass κλπ. Εχω εχω βαλει στο sony z1c, μια χαρα ολα.
MrGeo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γειά σου φιλέ.. Και εγώ έχω βάλει στο oneplus μου και όλα είναι κομπλε..θέλει προσοχή για να τη βάλεις καλά..αν προσεξεις θα εχεις την αίσθηση πως το κινητό δεν έχει τπτ στην οθόνη..αξίζει και με το παραπάνω τα λιγα ευρουλακια παραπανω απο τα απλά screen protector..
mentoras99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κι εχω παρατηρησει, οτι φευγουν με ενα απλο σκουπισμα κι ολες οι δαχτυλιές! Ειναι σαν καινουριο μετα, καμια γρατσουνια, καμια δαχτυλια!
sokinfragoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αξίζει μάγκα ειδικά σε μοντέλα όπου αν σπάσει η οθόνη επισκευάζεται ακριβά.δεν έχεις πρόβλημα όρασης και είναι σαν να έχεις μια ζελατίνα.το βασικό είναι ότι αν πέσει με την οθόνη το τηλέφωνο μπορεί και να μην πάθει τπτ
Sakel27 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είμαι κάτοχος του g2 Και ενδιαφέρομαι και εγώ να του βάλω tempered glass. Εσύ ποιο του έβαλες;
MrGeo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εγω στο one εβαλα το γυαλι της nillkin με 8 ευρω και ειμαι περικανοποιημενος..Δες εδω για το g2 : http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-Clear-New-/301167690598?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item461efe4366 Αν ειναι να δωσετε λεφτα για ζελατινες, τοτε καλυτερα να παρετε γυαλι..αλλη ποιοτητα..
GiwrgosP- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 εγω στο one εβαλα το γυαλι της nillkin με 8 ευρω και ειμαι περικανοποιημενος.. Δες εδω για το g2 : http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-Clear-New-/301167690598?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item461efe4366 Αν ειναι να δωσετε λεφτα για ζελατινες, τοτε καλυτερα να παρετε γυαλι..αλλη ποιοτητα.. Μονο στο ebay εχει αυτες τις νιλκιν εε;; Ηθελα για το nexus 5 μου αλλα δυστυχως 17 χρονων -no paypal.. Ατυχια.. Υπαρχει στην ελλαδα τιποτα καλο η μονο απο ebay?
maddoctor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μονο στο ebay εχει αυτες τις νιλκιν εε;; Ηθελα για το nexus 5 μου αλλα δυστυχως 17 χρονων -no paypal.. Ατυχια.. Υπαρχει στην ελλαδα τιποτα καλο η μονο απο ebay? http://www.tech-in.gr/aksesouar.html?cat=57&dir=asc&limit=25&mode=list&order=position&price=10- Λίγο που έψαξα, αυτό βρήκα για Ελλάδα. Είναι Θεσσαλονίκη το μαγαζί βλέπω, αλλά λογικά θα στέλνει παντού. Απλώς σίγουρα θα σου βγει πιο ακριβά απ' ότι να τ' αγόραζες από το ebay. Αν έχεις κάποιο γνωστό 18+ με λογαριασμό, χρησιμοποιήσε αυτόν το τρόπο. Το ίδιο έχω βάλει και εγώ στο Xiaomi Mi3 μου και δεν έχει φόβο. Ορίστε τι ψάχνεις.... -> http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2054436.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XNillkin+Anti-Explosion+9H+Glass+Tempered+Hard&_nkw=Nillkin+Anti-Explosion+9H+Glass+Tempered+Hard&_sacat=0
tsakonass Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (ακομα πιο πολυ επειδη εχει gorilla glass 2 και οχι 3) Ε ναι, γιατί ως γνωστόν το gorilla glass 3 είναι άλλο πράμα..Μπεεε.. 1
Haris San Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι, γιατί ως γνωστόν το gorilla glass 3 είναι άλλο πράμα..Μπεεε.. Ειναι καλυτερο απο το 2...Και μιας και ειμαι γνωστος flamer προσεχε τα λογια σου.Φιλικα
mentoras99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Νομιζα gorilla glass, εχουν μονο οι οθονες των κινητων. Εχουν και τα tempered glass?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι, γιατί ως γνωστόν το gorilla glass 3 είναι άλλο πράμα..Μπεεε..Δες τα demo της Corning να καταλάβεις πως διαφέρουν αυτά τα 2
achilles_g_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Θα σου πω την εμπειρία μου από το g2 της αδερφής μου. Μόλις το πήρα έβαλα tempered glass. Την πρώτη φορά που της έπεσε η ζημιά ήταν σπασμένο το glass. Μέχρι να έρθει το καινούργιο της έβαλα ζελατίνα. Της ξανάπεσε, πάει το digitizer. Κόστος αλλαγής (πάει σετ με οθόνη 140 ευρώ). Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή όχι, πλέον ποτέ χωρίς tempered. Στα note 3 που έχω είναι άψογα. Σε μερικά g2 (δεν ξέρω μαρκα απλά διαβάζω σχόλια στο internet) κάποιοι τα βγάλανε γιατί επηρέασε το touch. Πολλοί άλλοι θεωρούν ότι τους έσωσε στα πεσίματα. Εγώ προτείνω να βάλεις.
Haris San Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Νομιζα gorilla glass, εχουν μονο οι οθονες των κινητων. Εχουν και τα tempered glass? Το gorilla glass ειναι ενα υλικο προστασιας για την πραγματικη οθονη και βρισκεται πανω απο την οθονη.. Εκτος αυτου που το κινητο το εχει εκ κατασκευης μπορεις εσυ αντι για screen protector να βαλεις tempered glass, το οποιο ειναι αυτοκολλητο οπως και η ζελατινα,με την μονη διαφορα οτι ειναι γυαλι καποιας σκληροτητας...H σκληροτητα διαφερει αναλογα με το υλικο που ειναι φτιαγμενη, πχ ο γοριλας ειναι 6.5 νομιζω, το ζαφειρι ειναι 9 (το καθαρο) και το διαμαντι ειναι 10. Θα σου πω την εμπειρία μου από το g2 της αδερφής μου. Μόλις το πήρα έβαλα tempered glass. Την πρώτη φορά που της έπεσε η ζημιά ήταν σπασμένο το glass. Μέχρι να έρθει το καινούργιο της έβαλα ζελατίνα. Της ξανάπεσε, πάει το digitizer. Κόστος αλλαγής (πάει σετ με οθόνη 140 ευρώ). Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή όχι, πλέον ποτέ χωρίς tempered. Στα note 3 που έχω είναι άψογα. Σε μερικά g2 (δεν ξέρω μαρκα απλά διαβάζω σχόλια στο internet) κάποιοι τα βγάλανε γιατί επηρέασε το touch. Πολλοί άλλοι θεωρούν ότι τους έσωσε στα πεσίματα. Εγώ προτείνω να βάλεις. χαχαχαα ποσες φορες ρε το ριξατε? εμενα να πω την αληθεια μου εχει πεσει 2 φορες κατω (απο υψος λαιμου), εχω case ομως και ευτυχως δεν εχει παθει τιποτα πουθενα! Τωρα επειδη εχει περασει καιρος απο τοτε που εκανα το post και δεν μου ειχε απαντησει κανενας,εβαλα τελικα το case + screen protector (απλο). Ισως οταν χαλασει το screen protector να σκεφτω για tempered glass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα