Pacfan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ισχύει ότι το Corsair είναι ultra silent και ότι τα flat καλώδια του δεν βολεύουν για καλό cable management (έτσι έχω διαβάσει σε πολλές κριτικές);
pnick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Είναι dead silent. Τα καλώδιά του εμένα δεν με δυσκόλεψαν προσωπικά. Ίσα-ίσα. Άλλους μπορεί, δεν αμφιβάλω. Εξαρτάται και από το κουτί πολλές φορές.
Pacfan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 OK, παιδιά με πείσατε. Τελικά πάω για το EVGA. Μια τελευταία ερώτηση: Αsus Maximus Vii gene ή Gigabyte Z97MX-Gaming 5 (που είναι και πιο οικονομική), λαμβάνοντας υπόψη τη δυνατότητα να μπουν δύο κάρτες γραφικών στο μέλλον.
pnick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σε Asus θα πήγαινα εγώ, αν και κάποιοι λένε για το support και την πολιτική εγγυήσεων. Καθαρά σαν hardware πάντως, μάλλον εκεί θα πήγαινα.
Physiciant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σε Asus θα πήγαινα εγώ, αν και κάποιοι λένε για το support και την πολιτική εγγυήσεων. Καθαρά σαν hardware πάντως, μάλλον εκεί θα πήγαινα. +1
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, όμως έχω την εξής απορία: Τι τροφοδοτικό να πάρω; Αρχικά σκεφτόμουν το Corsair RM850, επειδή το έχω βρει φθηνότερα από έναν φίλο που το πουλάει. Δεν ξέρω, όμως, τι είναι καλύτερο. To Corsair ή το EVGA Supernova G2 850 GOLD; Πόσο στα αφήνουν και μέχρι πόσα δίνεις; Το CM V700 είναι ποιοτικότερο από αυτά.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σε Asus θα πήγαινα εγώ, αν και κάποιοι λένε για το support και την πολιτική εγγυήσεων. Καθαρά σαν hardware πάντως, μάλλον εκεί θα πήγαινα. Καλύτερη από την Gigabyte και κάνει και RMA στον τελικό χρήστη,ενώ η Gigabyte μόνο στην Ασία - Αμερική. Asus κ από εμένα μακράν καλύτερη όλων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα