TheCaptainSS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αποφασισα να βαλω στο λαπτοπ τα Windows 8.1 crack εχοντας ομως και τα windows 7. Χωρισα λοιπον τον δισκο σε 2 partitions, και στον ενα ειχα τα 7 και στο αλλο 8,1. Αποφασισα μετα να βγαλω τα 8.1 και ετσι εκανα φορματ το παρτισιον στο οποιο ειχα τα 8,1. Το θεμα ειναι οτι ενω τωρα εχω μονο τα 7 στο λαπτοπ, λιγο πριν κανει εκκινηση των windows με βαζει να διαλεξω λογισμικο. Καμια λύση?
jim_p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Βαλε το δισκακι των windows 7, επελεξε repair, μετα startup repair και αστο να κανει τη δουλεια του. Οταν τελειωσει κανε επανεκκινηση και τερμα
TheCaptainSS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Βαλε το δισκακι των windows 7, επελεξε repair, μετα startup repair και αστο να κανει τη δουλεια του. Οταν τελειωσει κανε επανεκκινηση και τερμα Δεν το εχω γιατι τα windows ηταν μεσα στο λαπτοπ απο οταν το πηρα.. Εχω κατεβασει απο το ιντερνετ ομως ενα recovery disk για windows 7 Και το εχω χρησιμοποιησει και δουλευει μια χαρα. Να το χρησιμοποιησω και τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα