kostas kiziridis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ευχαριστω για την βοηθεια τωρα σε λιγο θα τα στειλω
kostakis05 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 φιλαρακι κοιτα μην εβαλες λαθος τα pin tis μητρηκης το εχω παθει και εγω αυτο
xaniared Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 φιλαρακι κοιτα μην εβαλες λαθος τα pin tis μητρηκης το εχω παθει και εγω αυτο ποια pins?
kostas kiziridis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καλησπερα με πειραν απο το καταστημα και με ειπαν οτι και το τροφοδοτικο και η μητρικη λειτουργουν αψογα.με ειπαν οτι μπορει να εφτεγε οτι δεν ειχε νεο bios και με το εκαναν update 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καλησπερα με πειραν απο το καταστημα και με ειπαν οτι και το τροφοδοτικο και η μητρικη λειτουργουν αψογα. με ειπαν οτι μπορει να εφτεγε οτι δεν ειχε νεο bios και με το εκαναν update Πιο πιθανό μου φαίνεται να είχε γίνει κάποιο λάθος στη συναρμολόγηση. Θα το δεις τώρα που θα στα επιστρέψουν
skfn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καλησπερα με πειραν απο το καταστημα και με ειπαν οτι και το τροφοδοτικο και η μητρικη λειτουργουν αψογα. με ειπαν οτι μπορει να εφτεγε οτι δεν ειχε νεο bios και με το εκαναν update Μήπως το παλιό bios δεν υποστήριζε το επεξεργαστή σου.
kostas kiziridis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μήπως το παλιό bios δεν υποστήριζε το επεξεργαστή σου. ναι με ειπαν οτι μαλλον αυτο εφταιγε
skfn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ναι με ειπαν οτι μαλλον αυτο εφταιγε Τοχω πάθει και εγώ!
kostas kiziridis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 καλησπερα σε ολους ευχαριστω για την βοηθεια σας, το συναρμολογισα και δουλεψε,τωρα εχω αλλο προβλημα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω εδω.το προβλημα ειναι το εξεις εχω μεγαλες θερμοκρασιες σε idle εχω 50 βαθμους και σε game eurotruck 2 εχει ανεβαση και 103 βαθμους.εχω αλλαξει παστα κατεβασε 3 βαθμους. την θερμοκρασια την μετραω με το hwmonitor, se στρες τεστ εχει παει μεχρι και 112,cpu amd a10 7700k, καμια ιδεα τη μπορει να φταει
vrykolakas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν ανοίγεις καινούριο θέμα, να διευκολυνθεί κι ο επόμενος που θα έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα