Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, για το κιθαρίστα και μόνο η βαθμολογία της ταινίας έχει αφετηρία το 7/10. Απο εκεί και ύστερα ότιδήποτε άλλο είναι over.

Dop να παω σινεμα η' να περιμενω...?

• Like 1
  • Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

[...] μοντάζ που σε κρατάει στην τσίτα σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, χωρίς να είναι απλά ένας καταιγισμός από cuts χωρίς νόημα, όπως είναι δυστυχώς τα περισσότερα action σήμερα.

Χμμ εμένα από την άλλη σε πολλά σημεία μου φάνηκαν κάπως πολλά τα cuts και η δράση οχι πάντα και τόσο καθαρή... έχοντας πχ ως μέτρο σύγκρισης το Jack Reacher ή τη σκηνοθεσία του Σπιλμπεργκ. Συμφωνώ όμως ότι σκηνοθεσία και μοντάζ είναι σαφώς ανώτερα από τις περισσότερες ταινίες δράσης που έχουμε δει το τελευταίο καιρό. Και πάνω απ όλα έχουμε πραγματικά τοπία και ωμή δράση.

Έχω κι εγώ την ένσταση με το γεγονός ότι η Theron επισκίασε σημαντικά τον Hardy στην ταινία. Από τη μια έδωσε μεγάλο ειδικό βάρος στην παραγωγή συνολικά γιατί δεν είναι καμία τυχαία, από την άλλη αν όντως έβαζε μια τυχαία μπορεί να είχε πιο ξεκάθαρο impact ο Hardy σαν παρουσία.

Χαρακτήρας και ερμηνεία της Θερον τα σπάνε, οπότε καλοδεχούμενο το ότι κλέβει λίγο από τη δόξα του Μαξ. Εξάλλου ο ρόλος της Furiosa στα περισσότερα σκηνικά δράσης είναι περιορισμένος στην οδήγηση της νταλίκας, σε αντίθεση με τον Μαξ που είναι η ψυχή του όλου κινούμενου πανηγυριού...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δει την ορίτζιναλ ταινία και έχοντας διαβάσει λίγα πράγματα πήγα και την είδα με ένα φίλο. Ήξερα πως θα δω ταινία με πενιχρό σενάριο και πολύ δράση αλλά δεν ήξερα γιατί γινόταν τόση φασαρία και γενικά ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος. Την είδα στα Ster και στη μια ώρα που έκανε διάλειμμα παραξενεύτηκα γιατί ένιωθα σαν να'χε περάσει ένα τέταρτο. Πολύ καλό pacing και σκηνοθεσία, το soundtrack τέλειο και η δράση είχε συνοχή, αντίθετα με άλλες ταινίες που παρακολουθείς εκρήξεις και δε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο κιθαρίστας επίσης μεγάλη μορφή. Χαλαρά η καλύτερη ταινία που'χω δει φέτος.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω δει την ορίτζιναλ ταινία και έχοντας διαβάσει λίγα πράγματα πήγα και την είδα με ένα φίλο. Ήξερα πως θα δω ταινία με πενιχρό σενάριο και πολύ δράση αλλά δεν ήξερα γιατί γινόταν τόση φασαρία και γενικά ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος. Την είδα στα Ster και στη μια ώρα που έκανε διάλειμμα παραξενεύτηκα γιατί ένιωθα σαν να'χε περάσει ένα τέταρτο. Πολύ καλό pacing και σκηνοθεσία, το soundtrack τέλειο και η δράση είχε συνοχή, αντίθετα με άλλες ταινίες που παρακολουθείς εκρήξεις και δε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο κιθαρίστας επίσης μεγάλη μορφή. Χαλαρά η καλύτερη ταινία που'χω δει φέτος.

3 ταινίες είναι οι παλιές. Να τις δεις (στο original αυστραλέζικο, γιατί...έχουν κάνει και αμερικάνικο dub. "Δύσκολη" προφορά βλέπεις. :P)

Το Fury Road πατάει περισσότερο σε στυλ στο Mad Max 2: The Road Warrior. Αλλά καλό είναι να δεις και τις άλλες 2, για το ξεκίνημα του "Mad" Max και την 3η γιατί... έχει κι αυτή το χαβαλέ της.

Ειναι sequel ή remake η ταινια αυτη;

Remake / Reboot

Δημοσ.

Ερώτηση για το Mad Max το original: υπάρχει/υπήρξε ποτε unrated έκδοση που να έδειχνε ολόκληρες τις σκηνές του μωρού και του βιασμού?

Δημοσ.

Remake / Reboot

Μπα... Απλά μερικές μέρες από τη ζωή του Mad Max, που λογικά συμβαίνουν κάπου ανάμεσα στο 2 και στο 3...

• Moderators
Δημοσ.

Μπα... Απλά μερικές μέρες από τη ζωή του Mad Max, που λογικά συμβαίνουν κάπου ανάμεσα στο 2 και στο 3...

Στο 2 διαλύουν το Pursuit Special, πώς το έχει στο Fury Road;

Και γενικά παντού το έλεγαν reboot, δεν είδα κάπου να λένε ότι είναι interquel.

Δημοσ.

Στο 2 διαλύουν το Pursuit Special, πώς το έχει στο Fury Road;

Και γενικά παντού το έλεγαν reboot, δεν είδα κάπου να λένε ότι είναι interquel.

Σε ένα από τα flashback που έχει ο Max, δείχνει μια φευγαλέα σκηνή από το 1, με το θάνατο του toecutter. Οπότε λογικά θέλουν να δείξουν ότι μιλάμε για το ίδιο timeline. Τώρα για το που τοποθετείται ακριβώς χρονικά, μπορεί οντως να κάνω λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...