trayban Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ταινιαρα αν και καπως ντροπαλό(ως προειπωθηκε),ισως λογω ολης αυτηςη της pg13 σαβούρας που κυκλοφορεί.τώρα διάφοροι τζιτζιφιόγκοι,ας βλέπουν avengers και avatar. Επικοτατη μουσική! https://www.youtube.com/watch?v=MaL6NxTvWRM 6
arxaggelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Από τις καλύτερες ταινίες που είδα τα τελευταία χρόνια. Αριστούργημα της post-apocalyptic αισθητικής και μοντάζ που σε κρατάει στην τσίτα σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, χωρίς να είναι απλά ένας καταιγισμός από cuts χωρίς νόημα, όπως είναι δυστυχώς τα περισσότερα action σήμερα. Η μουσική και ο τρόπος που δόθηκε με τους μεταλλάδες πάνω στα rigs είναι ένα 100% asset της ταινίας και από τις κορυφαίες εμπνεύσεις του Miller. Έχω κι εγώ την ένσταση με το γεγονός ότι η Theron επισκίασε σημαντικά τον Hardy στην ταινία. Από τη μια έδωσε μεγάλο ειδικό βάρος στην παραγωγή συνολικά γιατί δεν είναι καμία τυχαία, από την άλλη αν όντως έβαζε μια τυχαία μπορεί να είχε πιο ξεκάθαρο impact ο Hardy σαν παρουσία. Σαν ταινία σε καμία περίπτωση δεν είναι για όλους, ούτε και θα πήγαινα με οποιονδήποτε να τη δω, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση (ούτε καλή ούτε κακή) που σε κάποιους δεν άρεσε. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και νωρίτερα, αλλά ο Immortan Joe ήταν ο Toecutter στο πρώτο Mad Max, ενώ ο ίδιος ο Miller έχει πει ότι ουδέποτε προτάθηκε cameo στον Mel Gibson (αφότου η συμμετοχή του ως Max ναυάγησε οριστικά) γιατί θα χαλούσε την νέα εικόνα που ήθελαν να περάσουν καθώς θα τραβούσε πολύ μεγάλη προσοχή πάνω του και κατ'επέκταση και στις παλιές ταινίες. 12
DoYouNote Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εξαιρετικός ρυθμός στην ταινία, πολύ καλή και την ευχαριστήθηκα. Αξίζει πολύ σε κινηματογράφο. 1
D.Luffy Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το νοημα της ταινιας πιο ειναι? εχει να σου πει κατι? γιατι τα εφετζιδικα μπαμ μπουμ δεν λενε τιποτα. Το νόημα της ταινίας είναι η απλή, καθαρή διασκέδαση του θεατή για 2 ώρες. Σίγουρα δεν είναι ο φιλοσοφικός στοχασμός και οι κοινωνικοί προβληματισμοί του 21ου αιώνα. Γιατί ρε παιδιά όλες οι ταινίες ντε και καλά θα πρέπει οπωσδήποτε να "έχουν κάτι να πούνε"? Οι ταινίες δράσης είναι για... δράση. Ακριβώς για το εφεντζίδικο μπαμ μπουμ θα πας. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι εαν η δράση είναι καλογυρισμένη και πειστική. Εαν θέλει κάποιος ταινία που να "λέει" κάτι και με ερμηνίες για όσκαρ, ας δει το To Kill a Mockingbird. Το Mad Max απλά σε πηγαίνει μια βόλτα σε μια μεταποκαλυπτική κόλαση όπου στείνει τους δαίμονες να χορεύουν για πάρτη σου! Οφθαλμόλουτρο είναι η ταινία. 7
johnny.tifosi Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Η ταινία βλέπεται άνετα χωρίς να έχει κάποιος τις παλιές; Διαβάζοντας όλο τον ενθουσιασμό το σκέφτομαι για σινεμά με την παρέα, και δεν γίνεται να τις δουν και όλοι προφανώς... 1
dekulinkgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Η ταινία βλέπεται άνετα χωρίς να έχει κάποιος τις παλιές; Διαβάζοντας όλο τον ενθουσιασμό το σκέφτομαι για σινεμά με την παρέα, και δεν γίνεται να τις δουν και όλοι προφανώς... μια χαρα βλεπεται και ας μην εχετε δει τις προηγουμενες.Ειδικα αμα θελετε να δειτε μια γαματη/κορυφαια περιπετεια και ενα περασετε ενα ευχαριστο 2ωρο τοτε το συστηνω ανεπιφυλακτα. 1
hexenlord Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 την ειδα χτες, υποκλιθηκα, 9,5αρακι ακατεβατο. Δραση, τσεκ Σκηνοθεσια, τσεκ Μονταζ, ΚΑΡΑ τσεκ χαρακτηρες, αρ γιου φακιν κιντιν μι? το μισο που λειπει ειναι γιατι ηθελα (προσωπικα) περισσοτερο lore σχετικα με την γη και πως καταντησε ετσι και αν υπαρχει ελπιδα. Παρολο που ο μαξ ηταν ξεκαθαρος στη σκηνη πριν την επιστροφη στη citadel. Μην πατε με γυναικα.Μην πατε με γνωστο. Πατε με φιλο που νιωθει. V8 V8 V8 Valhalla 12
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ανετα την εβλεπα αλλες 2 φορες καπάκι! Τι να πεις πρωτοπεις γιαυτη την ταινία. Υπερκα£%@#ωνεις απο το συνδυασμό δράσης και μουσικής! Μακραν απο τις καλύτερες ταινίες δράσης που εχω δει τα τελευταία χρόνια.
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Η ταινια δεν ειχε χαρακτηρες,δεν ειχε υποθεση αλλα ομως ειχε τετοια δραση που καλυπτει τα αλλα. Βεβαια ειναι και τι ζητας να δεις απο μια ταινια.
Porco_rosso Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 είχε χαρακτήρες που μια μια ατάκα ή ένα διάλογο ή μια ενέργεια, αυτομάτως αποκτούσαν προσωπικότητα διάολε, μέχρι και τα αμάξια είχαν προσωπικότητα σε αυτή τη ταινία... 2
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Για τον κιθαρίστα, κουβέντα. Μιλάμε για τεράστια έμπνευση. Όλη η ταινία ηταν μια εξαιρετική σύλληψη, πολύ καλή για το είδος της, φοβερός ρυθμός. 7
trayban Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 είχε χαρακτήρες που μια μια ατάκα ή ένα διάλογο ή μια ενέργεια, αυτομάτως αποκτούσαν προσωπικότητα διάολε, μέχρι και τα αμάξια είχαν προσωπικότητα σε αυτή τη ταινία... τωρα δε ξέρω πως θα φανεί αυτο που θα γράψω αλλα στη σκηνή που φεύγει η άμμος και ανοίγει τα καρμπιρατερ του φορτηγού στο τέρμα και αρχίζουν να ρουφάνε τον αέρα,καύλωσα πραγματικά! επίσης ξέχασα τον κιθαρίστα,ο οποίος μέσα σε 2-3 σκηνές ξερω'γω και δίχως να έχει πει μια κουβέντα σε όλη τη ταινία,γίνεται Η μορφή της. εχω πρόβλημα γιατρέ; Υγ. (αν και το ξανά είπα)Η ταινία δε συνίσταται για φλώρους που εχουν μάθει σε κολ οφ ντιουτι,αβεντζερς και αβαταρ. αυτοι,ας πα να δουν κάνα μικι μαους. 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Για τον κιθαρίστα, κουβέντα. Μιλάμε για τεράστια έμπνευση. Όλη η ταινία ηταν μια εξαιρετική σύλληψη, πολύ καλή για το είδος της, φοβερός ρυθμός. Καλά, για το κιθαρίστα και μόνο η βαθμολογία της ταινίας έχει αφετηρία το 7/10. Απο εκεί και ύστερα ότιδήποτε άλλο είναι over. 3
vsl Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Θέλω κι εγώ να γράψω αναλυτικά το πόσο ταινιάρα είναι, αλλά διάβασα όλα τα σχόλια και τα έχετε πει όλα. Οπότε θα πω: Απλά ταινιάρα. 1
arxaggelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τον κάλυψα και τον κιθαρίστα στο μινι ριβιού πιο πάνω. Πιστεύω Δεν υπήρξε θεατής που δεν του άρεσε η φάση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα