V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πόσα τρέιλερ θα βγάλουνε; Είναι το τέταρτο νομίζω (+1 teaser). Πάντως τούμπανο κι αυτό.
king2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πόσα τρέιλερ θα βγάλουνε; Είναι το τέταρτο νομίζω (+1 teaser). Πάντως τούμπανο κι αυτό. Είναι η νέα μόδα.Για κάθε ταινία βγαίνουν 3-4 trailers με αρκετα spoilers και έτσι γλιτωνεις τα χρήματα για κινηματογραφο.Για μας δουλεύουν οι μεγαλο εταιρίες. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Βίντεο που δείχνει αρκετές σκηνές πώς γυρίστηκαν. Έχει spoilers φυσικά.
Merdock Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν και συνήθως δε τους δίνω βάση,η ταινία έχει σαρώσει μέχρι τώρα στα reviews. 100% στο Rotten Tomatoes και 90 στο Metacritic.Έλεγα να μη το δω σινεμά αλλά τελικά φαίνεται να το αξίζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Διάβασα 1-2 reviews. Βασικά, το rotten και ένα που έμοιαζε διθυραμβικό, αλλά τελειώνει χαμηλά (παρ'όλο που του βάζει Β). Εγώ νομίζω ότι θα είναι απογοήτευση και too much Furiosa (Theron) and not enough Max. :/
Linus_Lost Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 <p><span style="font-family:verdana, geneva, sans-serif;"><span style="font-size:48px;"><strong>ΦΟΛΑ!</strong></span></span></p> Φραγμενο ήταν... Δεν παιζόταν καν! 1
KilliK Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 επισης μονο το δικο μου σινεμα (Village Φαληρο 0.00) ηταν σχεδον αδειο; σε εσας ειχε κοσμο; στο AOU πριν δυο βδομαδες, την ιδα ωρα, ηταν τιγκα. εδω με το ζορι να ειμασταν καμια 30αρια ατομα. not good, not good at all.
Evilsmile Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μονο εγω αποφευγω να βλεπω trailers ? Τα spoil που κανουν ειναι εκνευριστικα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 επισης μονο το δικο μου σινεμα (Village Φαληρο 0.00) ηταν σχεδον αδειο; σε εσας ειχε κοσμο; στο AOU πριν δυο βδομαδες, την ιδα ωρα, ηταν τιγκα. εδω με το ζορι να ειμασταν καμια 30αρια ατομα. not good, not good at all. Εδώ έχω ξένους να μην ξέρουν τις ταινίες και αμερικανούς που μου έλεγαν ότι το The Road Warrior, ήταν το πρώτο.
ppaio Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Την ειδα χθες στο Μαντσεστερ (της Αγγλιας) και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλη ...θα της εβαζα ανετα ενα 8/10
Porco_rosso Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Για κάθε υπερηρωική μαλακιάρα για γυμνασιόπαιδα, κάθε άβαταρντς, κάθε fast and furious, κάθε άχρηστο ρημεηκ, ρημπουτ, σήκουελ whatever, κάθε χολυγουντιανή εφετζίδικη σαχλαμάρα που φάγαμε στη μάπα όλοι εμείς οι 30άρηδες τα τελευταία 15 χρόνια, το Fury road είναι η απόλυτη εκδίκηση/δικαίωση/αγνή ανόθευτη κάλβα.... Μηδενική κοιλιά, χαρακτήρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με προσωπικότητα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σκηνοθεσία, όλη η ταινία έμοιαζε με ένα πίνακα του Ιερώνυμου Μπος on crack, μουσικάρα, ένταση, ρυθμός.. τα είχε πραγματικά όλα΄!! instant classic από την πρώτη μέρα προβολής του Δεν το έβλεπα τόσο θετικά στην αρχή το όλο εγχείρημα, αλλά με διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επίσης, η πιο Heavy metal ταινία έβερ.- \m/ Μακάρι στο μέλλον να δούμε και από αλλους σκηνοθετες παρομοιες προσπαθειες γτ το cgi overloaded σκηνικό του σημερα σε συνδιασμό με το 'χάρτινο' σενάριο και τις ντισνεικές κλισεδούρες εχει κουρασει όσο τιποτε αλλο... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από Porco_rosso 5
king2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Να σας πω την αλήθεια περίμενα να είναι καλό γιατί σκηνοθέτης είναι ο Miller από την αυθεντική τριλογία.Αντε μπας και μάθει όλο το υπόλοιπο Hollywood πως να φτιάχνει σωστές ταινίες χωρίς να βασίζονται αποκλειστικά στο cgi και στο απλό για 10χρονα σενάριο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μια ερώτηση για όσους το έχουν δει Σε σχέση με την Furiosa (Charlize), ο Max (Hardy), πόσο screentime % έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα