johnpapoulias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σκηνοθετικά, τεχνικά άψογη αλλά στην ουσία έβλεπες για 2 ώρες μια καταδίωξη. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 lmao αυτό με το νερό so true ...αλλα τι περιμένεις tbh...
sheik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Από τις πιο δυνατές φολες που έχω δει. Δεν έχω δει κανένα από τα προηγούμενα, ούτε καν ακουστά τα είχα 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τρομερο budget η ταινια.Λιγο waterland στην αρχη και στο τελος και ολα τα υπολοιπα ενα κυνηγητο στη σαχαρα.
Evilsmile Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τρομερο budget η ταινια.Λιγο waterland στην αρχη και στο τελος και ολα τα υπολοιπα ενα κυνηγητο στη σαχαρα. 150 μυρια
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ε οχι και φολα ρε παιδια, η καλυτερη MM ταινια και η καλυτερη ταινια δρασης τα τελευταια 20 χρονια (sic). 1
arxaggelos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σκηνοθετικά, τεχνικά άψογη αλλά στην ουσία έβλεπες για 2 ώρες μια καταδίωξη. Αχεμμμμ... Μαντ Μαξ είναι, αυτό είναι το concept.
Constant1ne Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 10 υποψηφιότητες για όσκαρ μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Είμασταν άσχετοι που μας άρεσε και λέγαμε ότι είναι αριστούργημα για ταινία δράσης. Στημένα όλα. Ναι αλλά τα παλιά και ο Μελ Γκίμπσον άλλη φάση. Μη σας αρέσει παιδιά δεν είναι καλό. 1
Supes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 10 υποψηφιότητες για όσκαρ μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Είμασταν άσχετοι που μας άρεσε και λέγαμε ότι είναι αριστούργημα για ταινία δράσης. Στημένα όλα. Ναι αλλά τα παλιά και ο Μελ Γκίμπσον άλλη φάση. Μη σας αρέσει παιδιά δεν είναι καλό. Καλά και μένα μου άρεσε αλλά το ότι προτάθηκε για Όσκαρ δεν λέει κάτι...
Constant1ne Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν γνωρίζω πολλές blockbuster ταινίες δράσης να προτείνονται για όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα