lifeowner771 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Moυ εκανε εντυπωση παρολο που ειναι η 4η ( βδομαδα που παιζεται, ειχε ακομα κοσμο.Το μισο σινεμα ηταν γεματο την Δευτερα.
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Η ταινία είναι καλή και έπεσε σύρμα. Απλό. Χώρια όσοι την βλέπουν και δεύτερη φορά.
lifeowner771 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Tα αλλα δυο παιδια παντως που ηταν μαζι μου, την θεωρησαν μαλακια.Μαλλον πρεπει να αλλαξω παρεες
skiabox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέτρια η ταινία. Σίγουρα όχι για σινεμά. 6/10 από εμένα. 1
Supes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέτρια η ταινία. Σίγουρα όχι για σινεμά. 6/10 από εμένα. Μέτρια να την πεις, γούστα είναι αυτά... το "σίγουρα όχι για σινεμά" τι το πέταξες; 6
kostool13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέτρια να την πεις, γούστα είναι αυτά... το "σίγουρα όχι για σινεμά" τι το πέταξες; Τι λες τώρα... Το πλάνο με την αμμοθύελλα ξέρεις πώς θα δείξει στην 32άρα! Άλλη φάση... 2
dollyyy19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν........πολλα υποσχομενη,αλλα.......μετα την θεαση της ,εβαλα το παλιο καλο μαντ μαξ 2,και ειδα μια καλη ταινια..........
Luxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ξερετε εαν υπαρχει καποιος κινηματογραφος που να την παιζει σε 3D; Πηγα εχθες την ειδα σε 2D, κορυφαια ταινια δρασης, ο,τι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης!
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δε θα σου προσφέρει κάτι περισσότερο το 3D.
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι, να την ξαναδειτε, γιατι το "αριστουργημα" ισως τελικα να μην εχει σηκουελ: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=furyroad.htm τους μαγεψε. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2015 από KilliK
omghi2u Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 νταξ... τρεχανε τρεχανε τρεχανε προς μια κατευθυνση μετα αλλαξανε γνωμη και αρχισανε να τρεχουνε τα μπρος πισω. "victory" ολοι γλεντανε και πινουν νερο και στο background ο μαξαρος τηγκανα χωρις να παρει ουτε ενα παγουρι νερο, the end. μαπα μου φανηκε , το ιδιο και στον φιλο μου που πηγαμε και την ειδαμε παρεα. οκ γουστα ειναι αυτα αλλα η δραση ποια ηταν? οι εκρηξεις? μερικες ψηλες πεσανε μονο προς το τελος και αυτο ηταν. καλα και το στορι ηταν randoms win. 2
Porco_rosso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι, να την ξαναδειτε, γιατι το "αριστουργημα" ισως τελικα να μην εχει σηκουελ: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=furyroad.htm τους μαγεψε. kλαιν τα εισητηρια, στα @@ μας (λες και ειναι κανονας ''μετρησης'' της αξιας ενος εργου, lol ), οσοι το ειδαν + η σχεδον συντριπτικη πλειοψηφια της παγκοσμιας κριτικης του εχουν δωσει ηδη τη θεση που του πρεπει στον κινηματογραφικο χαρτη/οσο και να κωλοχτυπηθει κανεις ειναι αληθεια περιμενε σηκουελ τωρα του αβαταρ εσυ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από Porco_rosso 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα