Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Μου εδωσε μια φιλη το Sony Xpreria E το οποιο αγοραστηκε απο Γερμανια και δεν μπορει να το δουλεψει στην Ελλαδα μιας και καθε φορα που βαζω μεσα την δικια μου sim μου βγαζει ,αριθμος pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim εγω στην καρτα μου δεν εχω κωδικο .

Τη μπορω να κανω για να δουλεψει;

Δημοσ.

Factory reset στο κινητο, αν δεν κλεινει απο καποια ρυθμιση του τηλεφωνου, γιατι προφανως αυτο εχει ενεργοποιημενη καποια προστασια για τη sim του, που λογικα την ενεργποιησε ο προηγουμενος χρηστης.

Δημοσ.

το κινιτο ειναι της φιλης μου που ηρθε απο Γερμανια ,δεν θυμαται να εβαλα κωδικο .πως μπορω να δω εαν ειναι ενεργοποιημενη η προστασια που μου λες;

Δημοσ.

Factory reset στο κινητο

αν δεν έχεις πρόβλημα κάνε factory reset όπως προαναφέρθηκε αλλιώς βάλε τη sim σε ένα άλλο κινητό, βάλε κωδικό pin και ξαναβάλε τη sim στο sony

Δημοσ.

εβαλα οπως μου ειπες την καρτα σε αλλο κινιτο ενεργοποιησα το πιν το ξανα εβαλ στο sony αλλα παλι κανει τα ιδια

αριθμος pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim

δεν μπορω να το κανω να δουλεψει ; πρεπει να αγορασω κωδικο για να λειτουργησει;

Δημοσ.

κάνε factory reset ή ψάξε για να το ξεκλειδώσεις.. πολύ πιθανόν η φίλη σου να το αγόρασε από καμία εταιρία σε στυλ γερμανός που να έχει custom rom (πχ. ο γερμανός βάζει το mycosmos και το cosmote όταν ανοίγει το κινητό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...