Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι σε ένα πρόβλημα που είχα παλιότερα αλλά τώρα το έχω εντοπίσει καλύτερα. Παίζοντας ορισμένα διαδυκτιακά παιχνίδια ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση από μόνος του.  Η αυτόματη επανεκκίνηση είναι απενεργοποιημένη, Από ιούς και malware είμαι οκ. Ο υπολογιστής έχει ψύχτρα και είναι ένας acer aspire με windows 7 και 4GB RAM.

Δημοσ.

Πρόβλημα που είχες παλιότερα, τώρα το αντιμετώπισες καλύτερα; αλλά πάλι το έχεις...
δηλαδή πως το αντιμετώπισες καλύτερα; με χαμόγελο;

είτε θερμοκρασία ανεβάζει και κλείνει αυτόματα είτε η ram μάλλον, από σκόνες μέσα πως πάει;

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα που είχες παλιότερα, τώρα το αντιμετώπισες καλύτερα; αλλά πάλι το έχεις...

δηλαδή πως το αντιμετώπισες καλύτερα; με χαμόγελο;

είτε θερμοκρασία ανεβάζει και κλείνει αυτόματα είτε η ram μάλλον, από σκόνες μέσα πως πάε

Δεν έγραψα ότι το αντιμετώπισα αλλά ότι το εντόπισα. Από σκόνες είμαι οκ. Καμία άλλη ιδέα; Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Απο θεμροκασίες πως πας δες με το hwmonitor , αν παίξεις καποιο κανονικό παιχνίδι το ιδιο σου κάνει ;

Δημοσ.

Είναι ανάλογα το παιχνίδι h θερμοκρασία όταν έκανε restart ήταν core#o 82 oC και core #2 89 o C μετρημένες με το εργαλείο που μου υπέδειξες . Στην πασιεντζα πχ των windows αλλά και σε άλλα διαδικτυακά δεν ανεβάζει δηλαδη η θερμοκρασία παίζει στους 60 με 70 ο C. Αυτό φταίει λες; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα το παιχνίδι h θερμοκρασία όταν έκανε restart ήταν core#o 82 oC και core #2 89 o C μετρημένες με το εργαλείο που μου υπέδειξες . Στην πασιεντζα πχ των windows αλλά και σε άλλα διαδικτυακά δεν ανεβάζει δηλαδη η θερμοκρασία παίζει στους 60 με 70 ο C. Αυτό φταίει λες; Ευχαριστώ.

οχι μωρε κατσε να πιασει τους 200... για φουρνο δεν μιλαμε ? :) Προφανως και ειναι θεμα θερμοκρασιων...καθαρισμα :)

Δημοσ.

Για πασιέντζα οι 60-70 βαθμοί είναι πάρα πολή ψηλά.

Πήγαινε τον για σέρβις αλλιώς θα το κάψεις και θα το μετανιώσεις.

Πρέπει να ανοιχτεί και να καθαριστεί από μέσα. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί και αλλαγή πάστας επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

οχι μωρε κατσε να πιασει τους 200... για φουρνο δεν μιλαμε ? :) Προφανως και ειναι θεμα θερμοκρασιων...καθαρισμα :)

Για πασιέντζα οι 60-70 βαθμοί είναι πάρα πολή ψηλά.

Πήγαινε τον για σέρβις αλλιώς θα το κάψεις και θα το μετανιώσεις.

Πρέπει να ανοιχτεί και να καθαριστεί από μέσα. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί και αλλαγή πάστας επεξεργαστή.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...