Giannis_pavlou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Επανέρχομαι σε ένα πρόβλημα που είχα παλιότερα αλλά τώρα το έχω εντοπίσει καλύτερα. Παίζοντας ορισμένα διαδυκτιακά παιχνίδια ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση από μόνος του. Η αυτόματη επανεκκίνηση είναι απενεργοποιημένη, Από ιούς και malware είμαι οκ. Ο υπολογιστής έχει ψύχτρα και είναι ένας acer aspire με windows 7 και 4GB RAM.
KiriosD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πρόβλημα που είχες παλιότερα, τώρα το αντιμετώπισες καλύτερα; αλλά πάλι το έχεις...δηλαδή πως το αντιμετώπισες καλύτερα; με χαμόγελο; είτε θερμοκρασία ανεβάζει και κλείνει αυτόματα είτε η ram μάλλον, από σκόνες μέσα πως πάει; 1
Giannis_pavlou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πρόβλημα που είχες παλιότερα, τώρα το αντιμετώπισες καλύτερα; αλλά πάλι το έχεις... δηλαδή πως το αντιμετώπισες καλύτερα; με χαμόγελο; είτε θερμοκρασία ανεβάζει και κλείνει αυτόματα είτε η ram μάλλον, από σκόνες μέσα πως πάε Δεν έγραψα ότι το αντιμετώπισα αλλά ότι το εντόπισα. Από σκόνες είμαι οκ. Καμία άλλη ιδέα; Ευχαριστώ πάντως
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Απο θεμροκασίες πως πας δες με το hwmonitor , αν παίξεις καποιο κανονικό παιχνίδι το ιδιο σου κάνει ;
Giannis_pavlou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Είναι ανάλογα το παιχνίδι h θερμοκρασία όταν έκανε restart ήταν core#o 82 oC και core #2 89 o C μετρημένες με το εργαλείο που μου υπέδειξες . Στην πασιεντζα πχ των windows αλλά και σε άλλα διαδικτυακά δεν ανεβάζει δηλαδη η θερμοκρασία παίζει στους 60 με 70 ο C. Αυτό φταίει λες; Ευχαριστώ.
mphxths Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Είναι ανάλογα το παιχνίδι h θερμοκρασία όταν έκανε restart ήταν core#o 82 oC και core #2 89 o C μετρημένες με το εργαλείο που μου υπέδειξες . Στην πασιεντζα πχ των windows αλλά και σε άλλα διαδικτυακά δεν ανεβάζει δηλαδη η θερμοκρασία παίζει στους 60 με 70 ο C. Αυτό φταίει λες; Ευχαριστώ. οχι μωρε κατσε να πιασει τους 200... για φουρνο δεν μιλαμε ? Προφανως και ειναι θεμα θερμοκρασιων...καθαρισμα
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για πασιέντζα οι 60-70 βαθμοί είναι πάρα πολή ψηλά. Πήγαινε τον για σέρβις αλλιώς θα το κάψεις και θα το μετανιώσεις. Πρέπει να ανοιχτεί και να καθαριστεί από μέσα. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί και αλλαγή πάστας επεξεργαστή.
Giannis_pavlou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ. οχι μωρε κατσε να πιασει τους 200... για φουρνο δεν μιλαμε ? Προφανως και ειναι θεμα θερμοκρασιων...καθαρισμα Για πασιέντζα οι 60-70 βαθμοί είναι πάρα πολή ψηλά. Πήγαινε τον για σέρβις αλλιώς θα το κάψεις και θα το μετανιώσεις. Πρέπει να ανοιχτεί και να καθαριστεί από μέσα. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί και αλλαγή πάστας επεξεργαστή. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα