apostol1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ειχα ενα χρεος σε vodafon απο internet unllimited ποιο παλια και το ειχα αφησει 1χρονο.θα σου στελνουν εξωδικα,θα σε περνουνε τηλ απο εισπρακτικες και να σου λενε βαλε μας οσα χρηματα μπορεις το μηνα και στο τελος θα παρουνε τηλ κ συγγενεις σου τηλ.εμενα προσωπικα πηρανε την μητερα μου σε αλλη πολη να φανταστεις και ετσι οπως της τα ειπανε την φοβισανε την γυναικα.τελικα πληρωσα το μισο ποσο απο οτι χρωσταγα αλλα πολυ ταλαιπωρια<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
kalgeorge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ειχα ενα χρεος σε vodafon απο internet unllimited ποιο παλια και το ειχα αφησει 1χρονο.θα σου στελνουν εξωδικα,θα σε περνουνε τηλ απο εισπρακτικες και να σου λενε βαλε μας οσα χρηματα μπορεις το μηνα και στο τελος θα παρουνε τηλ κ συγγενεις σου τηλ.εμενα προσωπικα πηρανε την μητερα μου σε αλλη πολη να φανταστεις και ετσι οπως της τα ειπανε την φοβισανε την γυναικα.τελικα πληρωσα το μισο ποσο απο οτι χρωσταγα αλλα πολυ ταλαιπωρια<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia δηλαδη πληρωσες για να μην σε πρηζουν, αν καταλαβα καλα...οχι για κανενα αλλο λογο...
apostol1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ναι.για μην ενοχλουνε δικους μου ανθρωπους και φοβομουνα μην παρουνε στη δουλεια μου.δεν μπορουνε να κοανουνε κατι αλλο απο ενα σημειο και μετα τα χρεη τα αναλαμβνουνε οι εισπρακτες και οτι μαζεψουνε.πιο παλια ητανε πολυ ενοχλητικες.καθε μηνα εξωδικο στο σπιτι,τηλεφωνα ολες τις ωρες και απο διαφορους αριθμους.εαν δεν το σηκωνεις περνουνε τηλ τους συγγενεις και αρχιζουνε τα δικα τους.θα βαλουμε δικηγορο και θα χασει τη δικη και θα πληρωσει και τα εξοδα απο πανω και πολλα τετοια.στο τελος η θα συμφωσεις να πληρωσεις η δεν ασχολεισαι καθολου μαζι τους.η γνωμη μου ειναι οποιος μπορει να πληρωσει να πληρωνει εστω και ελαχιστα καθε μηνα η οποτε μπορει.
faronas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μου έχει τύχει και εμένα κάτι τέτοιο αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ και δεν ξέρω αν έχει κάποια αλήθεια αυτό που λένε περί δικαστηρίου και τέτοια.
kalgeorge Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 τελευταία ενημέρωση στο θέμα, πριν μερες που έστειλε παλι η φορθνετ (ειχε να στειλει κατι απο τον μάιο) ενα τιμολόγιο. γραφει σε αυτό λοιπόν. ποινη διακοπής (αυτο που λεγαμε πριν καιρο) 55 ευρω + φπα= ταδε. (τυχαια τα νουμερα γαιτι το εσκισα ακριβως οπως το πηρα ) απο κατω: ΜΕΙΟΝ ποινη διακοπής 55+φπα= ταδε. χρηση υπηρεσιας (γαι τις ελαχιστες μερες που εγινε το μπερδεμα αν εχω καταλαβει καλα) 4.5 ευρω. συνολικο όφελος 4.5!!!!!!!!!!!! ε ακομα και γαι αυτο το 4,5 ΔΕΝ θα παω να τους το πληρωσω..... ετσι για το γαμωτο γαι αυτα που με εβαλαν να υποστω τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα