Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στην περιγραφή ενός νέου site που κατασκευάζω, ενώ γράφω τον κώδικα που απαιτείται μόλις κάνω search στην μηχανή αναζήτησης google μου εμφανίζει το παρακάτω αποτέλεσμα που σας παραθέτω. Επίσης σας επισυνάπτω και τον κώδικα html. Επειδή είμαι αρχάριος η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ

post-264049-0-57899300-1406630203_thumb.jpg

post-264049-0-58773300-1406630207_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλίκ και δες τον πηγαίο της σελίδας σου για να δούμε αν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες. Μάλλον το wysiwygwebbuilder που έφτιαξες το site δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

Επίσης η google δεν ανανεώνετε αμέσως θέλει μέρες η και βδομάδες για να ξανα επισκεφτεί το site σου.

Δημοσ.

Εγω μια φορα σε ενα αντιστοιχο προβλημα που ειχα (Μου πεταγε ερωτηματικα), κατεβασα το header στο δισκο, το ανοιξα με το notepad++, το εκανα convert utf8 without bom, το αποθηκευσα και ξανανεβασα το header και ολα λυθηκαν. Τωρα το builder αυτο και αν σε αφηνει να κατεβασεις κωδικα κλπ, δεν το ξερω

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα προκύπτει εξαιτίας της κωδικοποίησης του site σου.

Άνοιξε αυτο το έγγραφο HTML με notepad++, καν' το convert σε UTF8 without bom και επίσης προσθεσε και το ακόλουθο metatag:

<meta charset="utf-8"> 

• Like 2
Δημοσ.

Το wysiwygwebbuilder υποστηρίζει ελληνικά, έχει ως επιλογή character set : greek (iso-8859-7) & greek (windows-1253) 

και page language επίσης έχει την επιλογή greek. Δοκίμασα τον τρόπο που μου είπατε αλλά ακόμα εμφανίζει το ίδιο αποτέλεσμα.

Ισχύει αυτό που είπε ο φίλος "exarhis" ότι η google κάνει καιρό να ανανεώσει? Αν ναι, υπάρχει εναλλακτική λύση να δω αν διόρθωσα το πρόβλημα?

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που είπε ο φίλος "exarhis" ότι η google κάνει καιρό να ανανεώσει? Αν ναι, υπάρχει εναλλακτική λύση να δω αν διόρθωσα το πρόβλημα?

Ισχύει, ναι, περίμενε!

• Like 1
Δημοσ.

Το κείμενο που θα δεις στο google δεν είναι πάντα το meta description, ανάλογα με το keyword της αναζήτησης μπορεί να είναι οποιοδήποτε άλλο κομμάτι του κειμένου που π.χ. περιέχει τη συγκεκριμένη λέξη.

ψάξε με

site:sofostech.gr

για να δεις τι έχει καταγράψει το google από το domain σου. Το σίγουρο είναι ότι έχεις πρόβλημα με την κωδικοποίηση της σελίδας, είτε κατά την αποθήκευση είτε για κάποιον άλλο λόγο που δε γίνεται να ξέρω.

post-76700-0-50818100-1406726781_thumb.png

Δημοσ.

@parlapipator Το διόρθωσα αυτό με το " = ". Σ' ευχαριστώ.

@exarhis Ναι έχει κανονικά την επιλογή UTF-8

@alou Πολύ χρήσιμο αυτό το tip με το site:sofostech.gr. Το θέμα είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω λίγο τη μπάλα γιατί δοκιμάζω πολλές αλλαγές αλλά άκρη δε βγάζω. Ο κώδικας δεν είναι πολύ μεγάλος, παρόλα αυτά αδυνατώ να βρω το πρόβλημα. Έχεις να μου προτείνεις καμία λύση έστω και την βοήθεια κάποιου στον κώδικα? 

Δημοσ.

Επειδή αγοράσαμε ένα νέο template για την δουλειά, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται html templates? Έχω το adobe dreamweaver cc αλλά επειδή στην δουλειά έχουμε windows xp το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει xp.

Καμιά άλλη λύση παιδιά να προτείνεται ?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο notepad++ πρέπει να κάνω αλλαγές μέσω του κώδικα και προσπαθώ να αποφύγω αυτό το σενάριο.

Θα ήθελα ένα πρόγραμμα σαν το dreamweaver το οποίο έχει control panel και διαχειρίζομαι από εκεί την ιστοσελίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...