Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τα τέλη Μαίου - αρχές Ιουνίου με πήρε τηλέφωνο ένας πωλητής της Forthnet και μες την καλή χαρά μου είπε να γίνω συνδρομητής στη Forthnet. Μου είπε ότι αφού είμαι και συνδρομητής Nova τότε με συμφέρει γιατί θα μπορούσα να συνδέσω τους 2 λογαριασμούς και να πληρώνω 29,90 το μήνα. 

Εκεί μού χτύπησαν κάποια καμπανάκια, αφού είχα ακούσει ότι στην τιμή αυτήν προσφέρουν το 3Play αλλά χωρίς τα novasports και novacinema. Ρωτάω τον πωλητή αν η τιμή αυτή περιλαμβάνει όλα τα κανάλια που έχω ήδη και του διευκρινίζω ότι έχω όλα τα novacinema και novasports και μου απαντάει περιχαρής "ναι". Του ξανακάνω την ίδια ερώτηση τονίζοντας και πάλι ότι έχω όλα τα κανάλια της Nova και των ρωτάω αν αντί για 70+ θα πληρώνω 29,90. Μου απαντάει "βέβαια" και απορούσε μάλιστα πως και δεν το έχω ήδη κάνει!

Αφού ήταν τόσο σίγουρος δεν επέμεινα άλλο. Υπέθεσα θα ήταν κάποια ειδική προσφορά για όσους είναι ήδη συνδρομητές Nova και προχωρήσαμε στην αίτηση. Η διαδικασία ήταν να κάνω αίτηση να μπω στο Forthnet 2play και όταν γίνει αυτό να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω να γίνει η σύνδεση των λογαριασμών. 

Όταν έφτασε η ώρα πήγα σε ένα κατάστημα αλλά ο πωλητής εκεί μου είπε ότι το ποσό που θα πλήρωνα μηνιαίως θα ήταν κάπου κοντά στα 80 ευρώ, δηλαδή περισσότερα και από ότι έδινα πριν. Όταν διαμαρτυρήθηκα με παρέπεμπψε στην εξυπηρέτηση πελατών. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν τα ίδια και όταν τους πίεσα ότι θέλω να ακούσουμε την ηχογραφημένη συνομιλία με τον πωλητή μου είπαν να στείλω αίτηση με email. Σχεδόν 1 μήνα αργότερα δεν είχαν απαντήσει και τους ξαναπήρα τηλέφωνο. Αφού προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό  μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα βρουν την ηχογραφημένη συνομιλία με τον πωλητή και να καλέσω άλλη μέρα.

Μια-δυο μέρες μετά μου τηλεφώνησαν από το τμήμα παραπόνων. Η κυρία που μίλησα ήταν σαφώς πιο ευγενική και διπλωματική από τους προηγούμενους συνομιλητές (υποθέτω στο τμήμα αυτό θα κάνουν ειδική εκπαίδευση) . Μου είπε ότι δεν είχε διάθεση να με αμφισβητήσει παρόλα αυτά ακόμα και αν βρουν τη συνομιλία και διαπιστώσουν ότι όντως τα πράγματα ήταν όπως τα λέω δεν θα μου έδιναν την τιμή αυτή. Παραδέχτηκε ωμά δηλαδή ότι δεν προτίθενται να τηρήσουν τη συμφωνία που κάναμε. Το μόνο θετικό ήταν ότι μου πρότεινε να πάω στο 3play με 49,90 με όλα τα κανάλια αλλά θα έχω ετήσια δέσμευση παραμονής. Δεν ξέρω αν το έκαναν επειδή κατάλαβαν ότι έκαναν πατάτα ή συνειδητοποίησαν ότι θα έφευγα από όλες τις υπηρεσίες τους ή απλά βαρέθηκαν να ακούν την γκρίνια μου.

Εγώ δέχτηκα αφού δεν μπορώ να μείνω χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο ούτε θέλω να μείνω χωρίς nova και βαριέμαι τις διαδικασίες αλλαγής παρόχου. Τους είπα παρόλα αυτά ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σωστή τιμή είναι αυτή που υποσχέθηκαν και να με ενημερώσουν όταν βρουν την κλήση.

Συμπερασματικά, η συμβουλή που έχω να δώσω είναι αν δεχτείτε κλήση από πωλητές Forthnet είναι απλά να κλείσετε το τηλέφωνο χωρίς πολλά πολλά. Όσον αφορά την υπηρεσία αυτή καθαυτή ο ήχος όταν τηλεφωνάω έχει καλύτερη ποιότητα από τον προηγούμενο μου πάροχο (hol) αλλά το ίντερνετ δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο, ίσα ίσα είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να πέφτει το ίντερνετ όταν κάποιος από το σπίτι πάει να τηλεφωνήσει ή όταν δεχόμαστε κλήση κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό.

Δημοσ.

Για αυτο που λές οτι οταν παει καποιος να τηλεφωνήσει η δέχεσαι κλήση πέφτει το internet πρέπει να εχεις φιλτράκια σε ολες τις μπρίζες του σπιτιού αλλιως πάρε ενα τηλέφωνο να στο φτιάξουν , οσο για την θέμα της ταχύτητας εξαρτάται ποσο μακριά εισαι απο το dslam οτι εταιρία και να εχεις το ίδιο θα πιάνεις πανω κατω

Φυσικά για το περιστατικό που περιέργραψες έπρεπε να πληρώσεις αυτο που κανατε αλλα μαλλον  η υπάλληλος δεν γνώριζε καλα το θέμα οσο αφορά τις υπηρεσίες δεν θέλω να φανταστώ οτι δηλαδή γνώριζε και σε εξαπάτησε

• Like 1
Δημοσ.

Φιλτράκια, μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχό σου. Εμένα, όταν ζήτησα για ένα δεύτερο τηλέφωνο που έβαλα, μου το έδωσε δωρεάν.

Δημοσ.

εκτός από τα φιλτράκια που αν τα βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση σου στη forthnet θα ήταν καλύτερα να μην ακούς τι σου λένε οι τηλεφωνικοί πωλητές παρά μόνο αν έχεις κάποιο συβόλαιο που μόνο εκεί μπορείς να είσαι σίγουρος για μια προσφορά ή οτιδήποτε άλλο

Δημοσ.

φιλε μου να προσέχεις και αν κάποια στιγμη θελησεις να φυγεις απο την φορθνετ, απο προσωπικη εμπειρια στο λεω. 6 χρονια πελάτης ημουν και ειμαι ακομα στις καταγγελιες. Για τεχνικη υποστηριξη δεν το συζητω, ειχα λογαριασμους 20 και 30 ευρω πανω επειδη περιμενα στην αναμονη να μιλησω με καποιο της φορθνετ γιατι ειχαμε σοβαρο προβλημα μερες. Προσοχη και πάλι, οτι και να σου πουνε να ζητας χαρτι για να υπογραψεις και να το διαβαζεις προσεχτικα.

Δημοσ.

στο 99 τις 100 των περιπτωσεων που πεφτει το ιντερνετ οταν σηκωνει καποιος το τηλ ειτε να παρει τηλεφωνο ειτε να απαντησει φταιει κατι στο χωρο του πελατη.συνηθως η δεν υπαρχει φιλτρο καπου ή καποιο φιλτρο εχει προβλημα.σε αλλες περιπτωσεις απλα δεν υπαρχει φιλτο στο συναγερμο.

αν δεν ειναι αυτο τοτε μπορει να ειναι κατι στο καλωδιο του οτε ή σε ακομα πιο σπανιες περιπτωσεις προβλημα σε spliter card στο dslam του παροχου.

επισης αν εχεις zte πεταχε το και βαλε πανω κανα αλλο ρουτερ.ολοι οι παροχοι δινουν zte που δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...