JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Έχω σοβαρό θέμα με τους σκληρούς του σταθερού μου. Πριν 2 χρόνια είχα στο σταθερό μου 3 σκληρούς. 2 Seagate, 250GB και 500GB αντίστοιχα, και ένα Samsung 1TB. Πριν κανα 1,5 χρόνο άρχισε να τρώει κολλήματα και να κάνει θόρυβο ο 250GB(τουλάχιστον έτσι νόμιζα και μου φάνηκε λογικό γιατί τον έχω απ το 2007). Τον έβγαλα και έβαλα SSD. Όμως τον 250GB τον έκανα εξωτερικό μέσω dock και δούλευε μια χαρά αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Μισό χρόνο αργότερα άρχισε να κάνει νερά και ο 500GB και έβγαλα και αυτόν που ως εξωτερικός ή σε αλλο pc δούλευε μια χαρά κι αυτός. Πάλι περίπου μισό χρόνο αργότερα άρχισε να κάνει νερά και ο 1TB και γι αυτό τον έβγαλα κι αυτόν, που ως θαύμα πάλι σαν εξωτερικός δούλευε κομπλέ, και έκανα ξανά τον 500GB εσωτερικό και δεν είχε θέμα οπότε αφου βολευόμουν έτσι δεν το έψαξα παραπάνω το θέμα. Έλα που τώρα εμφάνισε 2 bad sectors ο 500GB και άρχισε τα κολλήματα του ΑΛΛΑ ως εξωτερικός ή σε άλλο pc ΠΑΛΙ δούλευε. Όπως καταλαβαίνετε δεν πάει άλλο το θέμα και πρέπει να βρω τι φταίει. Εντωμεταξύ κατά καιρούς είχα αλλάξει καλώδια SATA αλλά τίποτα. Το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Σας παρακαλώ τα φώτα σας!
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Βάλε αρχικά το hdsentinel και δεν τι υγεία δίνει για τον καθε δίσκο ξεχωριστά στην πρώτη καρτέλα
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Κοιτα αν οι δίσκοι στο pc σου παρουσιάζουν προβλήματα ενω σαν εξωτερικοί η σε αλλο pc δουλεύουν κανονικά τοτε μαλλον υπάρχει ειτε καποιο πρόβλημα με την motherboard ειτε μπορει αν ειναι και το τρφοδοτικό ακομα , δώσε μερικά στοιχεία απο τι αποτελείται το pc σου και σε πρώτη ευκαιρία δοκίμασε τους και με αλλα sata καλώδια
JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Όπως είπα άλλαξα καλώδια και το σύστημα είναι στην υπογραφή.
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και καποιο αλλο τροφοδοτικό αν εχεις αλλιως μετα ο επόμενος υπεύθυνος ειναι η motherboard
JohnJohn3484 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Είναι μικρό το άλλο που έχω. Premier 400W. Να το δοκιμάσω ή θα έχω κανα θέμα;
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε το δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα απλα και αυτο δεν ειναι καποιο επώνημο που θα ηταν καλο να δοκιμάσεις , δεν χάνεις τιποτα βάλε το και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα