Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Για να κάνω μια μεταβίβαση με μηδενικό κόστος(απλά να αλλάξουν τα στοιχεία στην άδεια, από εμένα να πάει σε άλλον) τι χρειάζεται και που πάω;

Υπουργείο μεταφορών ή εφορία;

Τι χαρτιά θα χρειαστούν;

Δημοσ.

δε νομίζω οτι γίνεται με μηδενικό κόστος μεταβίβαση στην ελλάδα...

Σιγουρα ομως για αυτες τις δουλειες πας στη διευθυνση μεταφορών/υπουργειο κλπ...

Δημοσ.

Σε ΚΕΠ κ σε μηχανολογικό μπορείς σίγουρα. Νομίζω μπορείς κ στην αστυνομία. Όπως είπε κ ο φίλος πιο πάνω, ανάλογα τα κυβικά είναι το παράβολο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.

Δεν θα πάρω λεφτά για την μεταβίβαση, απλά θα αλλάξω το όνομα στην άδεια κυκλοφορίας.

Τα χαρτιά τα γνωρίζει κανείς;

αλλάζει κατευθείαν το όνομα;

Δημοσ.

Για να αλλάξει το όνομα στην άδεια, απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί μεταβίβαση. Η οποία χρεώνεται.

ps

Αν βρεις τρόπο να κάνεις μεταβίβαση(έστω να αλλάξει το όνομα στην άδεια) χωρίς χρέωση, ενημέρωσε και εμάς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.

Δεν θα πάρω λεφτά για την μεταβίβαση, απλά θα αλλάξω το όνομα στην άδεια κυκλοφορίας.

Τα χαρτιά τα γνωρίζει κανείς;

αλλάζει κατευθείαν το όνομα;

Και πάλι μεταβίβαση είναι...

Δημοσ.

Οι μεταβιβάσεις πια δεν γινοντε σε ΚΕΠ αλλα στην αρμοδια Διευθυνση Συγκοινωνιων με παραβολο αναλογα τον κυβισμο

Για 1600 κυβικα είναι περιπου 160 ευρω αν θυμαμαι  καλα

Χρειαζεται το χαρτι ότι εχει περασει ΚΤΕΟ το αμαξι και φυσικα αστυνομικες ταυτότητες και ΑΦΜ συναλλασομενων  

Δημοσ.

πιθανώς λεει μλκς... συγγενης πριν 1 μήνα πηγε στο μηχανολογικό (τμημα συγκοινωνίων) αναγκαστικά και ειχε και τεράστια ουρα...

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογως ποσα κυβικα ειναι θα πληρωσεις τα αναλογα και ειναι και +75€ η νεα αδεια.δηλαδη για π.χ αν εχεις για μεταβιβαση ενα 1800cc σου παει με το παραβολο που θα παρεις απο την τραπεζα και τα 75€ που ειναι πλαφον για ολους για την νεα αδεια 195€.αναλογα ποσα κυβικα θα κανεις μεταβιβαση.στα λεω γιατι τα εχω φρεσκα πριν 6 μερες εκανα την μεταβιβαση και πηρα ενα αμαξι στο ονομα μου.να ξερεις χρειαζεται μερικα χαρτια και πρεπει να πας και εφορια.αν δεν τα ξερεις τα χαρτια που πρεπει να βγαλεις πες μου να στα πω.απλα να ξερεις δεν ειναι τσαμπα.και εγω μονο το ονομα αλλαξα στην αδεια αλλα δεν εχει σημασια.τα πληρωνεις τα παραβολα θες δεν θες.και μονο υπουργειο πας πλεον δεν γινετε στα ΚΕΠ.και υπομονη να εχεις γιατι εχει τρεξιμο και απιστευτες ουρες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...