Dsq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 παιδια εγω ειχα ενα iphone 4 που ειχα να του κανω restore 2χρονια τωρα ο λογος ηταν οτι δεν με αφηνε το icloud να το κανω γιατι μου ζηταγε το Password(που δεν θυμαμαι με τιποτα)..ετσι εχθες λεω δεν το ξαναδοκιμαζω? ε το δοκιμαζω και σβηνεται..ωραια λεω τωρα ξεκιναμε το restore...το κανει κανονικα και ετσι οπως παει να μου ενεργοποιηθει το κινητο βλεπω Βημα:Ενεργοποιηστε το iPhone σας και μου ζηταει το iCloud που εγω δεν θυμαμαι και τωρα το κινητο δεν ενεργοποιηται...προσπαθησα να κανω Jailbreak του Pangu αλλα τιποτα..ετσι εψαξα να βρω κατι αλλο,αλλα τιποτα...παρεπιπτωντος το κινητο ειναι στην 7.1.2!Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω!
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 παιδια εγω ειχα ενα iphone 4 που ειχα να του κανω restore 2χρονια τωρα ο λογος ηταν οτι δεν με αφηνε το icloud να το κανω γιατι μου ζηταγε το Password(που δεν θυμαμαι με τιποτα)..ετσι εχθες λεω δεν το ξαναδοκιμαζω? ε το δοκιμαζω και σβηνεται..ωραια λεω τωρα ξεκιναμε το restore...το κανει κανονικα και ετσι οπως παει να μου ενεργοποιηθει το κινητο βλεπω Βημα:Ενεργοποιηστε το iPhone σας και μου ζηταει το iCloud που εγω δεν θυμαμαι και τωρα το κινητο δεν ενεργοποιηται...προσπαθησα να κανω Jailbreak του Pangu αλλα τιποτα..ετσι εψαξα να βρω κατι αλλο,αλλα τιποτα...παρεπιπτωντος το κινητο ειναι στην 7.1.2! Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω! Ωχ βλακεία έκανες...τον κωδικό του email σου που έχεις στο apple id τον θυμάσαι? Νομίζω μπορούν να σου στείλουν τον κωδικό στο mail. Δες τη σελίδα iforgot.apple.com Αν δε θυμάσαι ούτε αυτό μόνο η Apple μπορεί να στο ανοίξει με απόδειξη αγοράς κλπ
Dsq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ωχ βλακεία έκανες...τον κωδικό του email σου που έχεις στο apple id τον θυμάσαι? Νομίζω μπορούν να σου στείλουν τον κωδικό στο mail. Δες τη σελίδα iforgot.apple.com Αν δε θυμάσαι ούτε αυτό μόνο η Apple μπορεί να στο ανοίξει με απόδειξη αγοράς κλπ Ουτε αυτο δεν θυμαμαι:/..την εχω την αποδειξη αγορας αλλα ειναι πριν 4χρονια τελος παντων ξερουμε αν γινετε τιποτα με κανα Jailbreak?
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ουτε αυτο δεν θυμαμαι:/..την εχω την αποδειξη αγορας αλλα ειναι πριν 4χρονια τελος παντων ξερουμε αν γινετε τιποτα με κανα Jailbreak? Δεν έχει σημασία, απλά πρέπει να αποδείξεις ότι είναι δικό σου. Μίλα με την apple αλλιώς ξέχνα το iPhone, δεν υπάρχει άλλος τρόπος
Dsq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δεν έχει σημασία, απλά πρέπει να αποδείξεις ότι είναι δικό σου. Μίλα με την apple αλλιώς ξέχνα το iPhone, δεν υπάρχει άλλος τρόπος Ψαχνω την αποδειξη τωρα..μιλησα και με την Apple και μου ειπαν να βρω την αποδειξη και οταν την βρω ολα λυθηκαν αν και νομιζω οτι γινεται και με jailbreak σε ευχαριστω κι ολλας θα ηθελα και αλλες γνωμες αν ξερετε αλλο τροπο
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 αν και νομιζω οτι γινεται και με jailbreak Νο θα ηθελα και αλλες γνωμες αν ξερετε αλλο τροπο Νο
mdr21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 σου λεει η apple οτι με την αποδειξη που λες οτι εχεις , μπορεις να ξεμπλεξεις με νομιμο κ ευκολο τροπο και εσυ επiμενεις για jaibreak?χμμμ 1
Dsq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εστειλα ολα τα στοιχεια τωρα περιμενω μου ειπαν σε 2 εργασιμες μερες το πολυ τωρα βλεπουμε 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εστειλα ολα τα στοιχεια τωρα περιμενω μου ειπαν σε 2 εργασιμες μερες το πολυ τωρα βλεπουμε Το καλύτερο (και το μόνο) που μπορούσες να κάνεις!
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 αυτό που λένε και οι πιο πάνω, δε γίνεται με jailbreak τίποτα γιατί το θέμα εδώ είναι ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις με τίποτα το τηλέφωνο χωρίς τον κωδικό χρήστη και το Apple ID
Dsq Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 οκ παιδια..εγω φοβαμαι ομως μηπως παιξει ρολο οτι....το κινητο το αγορασε η μανα μ στην αδεφη μου..μετα η αδερφη μου το εδωσε στην αλλη μου αδερφη και αυτη σε εμενα..εχει αλλαξει τοσα στοιχεια το κινητο και δεν ξερω τωρα :/ ελπιζω κατα 90% να το ξεκλιδωσουν
Dsq Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ξεκλειδωθηκε παιδια ολα ενταξει ευχαριστω για την βοηθειαααα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα