vag61 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καλημέρα σας ανοίγοντας κάποιο αρχείο (μάλλον έχει σχέση με βίντεο - ο μικρός δεν θυμάται την κατάληξη ) με vlc media player, όλα τα προγράμματα πλέον ανοίγουν με τον player. διαγράφοντας τον επανέρχονται . αν κάποιος ξέρει κάτι γιατί θέλω τον συγκεκριμένο player
Kenny McCormick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Νομίζω το πρόβλημα σας λύνεται ως εξής: Δεξί κλικ -> Ιδιότητες -> Άνοιγμα με : Αλλαγή -> Επιλογή του προγράμματος της αρεσκείας σας
stonecityboys Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Σε αυτα που θελεις να ανοιξεις θα κανεις δεξι κλικ πανω τους, θα επιλεξεις "ανοιγμα με" θα επιλεξεις "αναζητηση" θα βαλεις με ποιο προγραμμα θελεις να ανοιγουν, θα τσεκαρεις την ειλογη που εχει να το θυμαται και εισαι οκ EDIT ΧΑΧΑΧΑΧ μαζι βαλαμε την απαντηση φιλε.>!!!!
gamanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Έτσι όπως φαίνεται, είναι προεπιλεγμένος player ο VLC εν τω μεταξύ, απάντησαν και οι αποπάνω αυτό που ήθελα να γράψω.
vag61 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καλημέρα σας ανοίγοντας κάποιο αρχείο (μάλλον έχει σχέση με βίντεο - ο μικρός δεν θυμάται την κατάληξη ) με vlc media player, όλα τα προγράμματα πλέον ανοίγουν με τον player. διαγράφοντας τον επανέρχονται . αν κάποιος ξέρει κάτι γιατί θέλω τον συγκεκριμένο player σας ευχαριστώ όλους, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. λοιπόν μετά το άνοιγμα κάποιου αρχείου με vlc media player,, ότι συντόμευση προγράμματος υπάρχει στην επιφάνεια εργασίας αλλάζει το εικονίδιο του σε vlc και ανοίγει με αυτόν. με τον τρόπο δε που περιγράψατε ανοίγει μεν η εκάστοτε εφαρμογή αλλά τα εικονίδια δεν επανέρχονται και η επιφάνεια εργασίας παραμένει γεμάτη με τους κώνους του vlc .
jim_p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εδω εισαι. Κατεβασε το .reg που εινια για .lnk και τρεξτο http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html
vag61 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλημέρα σας ανοίγοντας κάποιο αρχείο (μάλλον έχει σχέση με βίντεο - ο μικρός δεν θυμάται την κατάληξη ) με vlc media player, όλα τα προγράμματα πλέον ανοίγουν με τον player. διαγράφοντας τον επανέρχονται . αν κάποιος ξέρει κάτι γιατί θέλω τον συγκεκριμένο player ευχαριστώ. αυτό ειναι τελικά http://www.sevenforu...ns-restore.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα