Γιαννάκης7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Έχω ps3 και ps vita comple είμαι λεφτά δεν έχω τα έδωσα για iphone 5s 64 gold οπότε λεφτά δεν παίζουν τώρα...
arc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Άρα ποια ειναι η ερώτηση και ο σκοπός που άνοιξες το θέμα συζήτησης; 2
Γιαννάκης7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αν το κρατήσω η να το πουλησω και να πάρω κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα η Ενδεχομένως Ενα μεταχειρισμένο αππλε
Γιαννάκης7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εδώ μιλάνε τα τούβλα τα τσιμέντα θα κωλοσουν?
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 θες να πουλήσεις καινούργιο laptop που είναι και δώρο για να πάρεις μεταχειρισμένο apple? Μη το κάνεις, Μια χαρά είναι το λάπτοπ σου, κοιτα να το ευχαριστηθείς και μη το παιδεύεις αλλο.
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αλήθεια δηλαδή απο το 10 τι βαθμό βάζεις σκεφτόμουν να πάρω macbook air 13 εχεις ιδεα απο mac ή απλα τα βλέπεις και σου αρέσουν..; εχεις δει macbook air να κολλάει; εγω εχω δει και κρατήθηκα και δε το πέταξα απο το παραθυρο γιατι ήταν ξένο... Επίσης, σκέψου αν μπορείς να το δουλέψεις γιατι πήρε ενας γνωστός ενα mbp 13 πριν 1 μήνα και το πουλησε χθες (δυστυχώς δεν ειχα περισσεια χρημάτων ή ανάγκη για να το πάρω)... Μια χαρα ειναι το μηχανημα, βαθμό δε βάζω δεν ειναι σχολειο, για μένα μπορεί να ειναι 5 με βάση τις αναγκες μου και για κάποοιν άλλο 10... υ.γ. τι games σκέφτεσαι να παίζεις στο mac, αν πάρεις...; just curiosity...
Γιαννάκης7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Είχα μια φορά MacBook μου άρεσε το λογισμικό επειδή έχω iPad Air iPhone 5s και γενικώς είμαι fun της μου αρέσει το περιβάλλον της αλλά θα το κρατήσω το λάπτοπ αν και μισώ τα W8
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 κρατα το μια χαρα ειναι... το πολυ πολυ βάλε 7αρια που μαμανε και τελείωσε η υπόθεση... ολα τα υπολοιπα θα σε βάλουν 500+€ μεσα χωρίς λόγο...
takman5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιαννάκη Θρυλάρα μου, εκτός από apple fun boy θα πρέπει να είσαι και φραγκάτο-boy..... Κράτα το lenovo να γουστάρεις, είναι καλό μηχάνημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα